کمپاین مبارزه علیه ملخ در بادغیس شروع شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۱/۱۷ - ۱۴:۳۰
کمپاین مبارزه علیه ملخ در بادغیس شروع شد

۱۷حمل ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، کمپاین مبارزه علیه ملخ را در این ولایت شروع کرده است.
این کمپاین همه ساله در هماهنگی با ولسوالان، روسای شوراها و باشندگان محل در مناطق آسیب‌پذیر از جمله ولسوالی جوند، قادس و بالامرغاب تطبیق می‌شود.
در جریان کمپاین امسال، قرار است در این ولسوالی‌ها ۱۲۰ قریه از آفت ملخ مصوون شوند. شیوع این آفت نباتی، خسارات هنگفتی به زراعت وارد خواهد کرد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۹ - ۱۴:۳۲
Background image

برگزاری جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در پنجشیر

۲۹ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر جلسه‌ای را تحت عنوان «سکتور زراعت و انکشاف دهات» به ریاست قاری فضل‌الله دیوبند، رئیس زراعت پنجشیر، برگزار کرد.
این جلسه با تلاوت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۹ - ۱۴:۳۱
Background image

تطبیق پروژه‌های معیشتی و اشتغال‌زایی در ولسوالی‌های سنگ‌آتش، بالا‌مرغاب و قلعه‌نو

۲۹ قوس ۱۴۰۴  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس به‌منظور بهبود معیشت، افزایش انعطاف‌پذیری اقتصادی و ایجاد فرصت‌های کاری، پروژه‌های معیشتی و اشتغال‌زایی را در ولسوالی‌های. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۹ - ۱۴:۲۸
Background image

توزیع پول نقد برای حمایت از خانم‌های مستحق در ولسوالی عنابه

۲۹ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
به منظور تقویت معیشت خانواده‌های نیازمند، موسسه نسل‌های آینده افغانستان در هماهنگی با اداره زراعت ولایت پنجشیر، کمک نقدی را برای شماری از خانم‌های مستحق در ولسوالی. . .

بازگشت به خبرها