کمپاین مبارزه علیه بیماری تب خون‌دهنده کانگو در ولایت کابل آغاز شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۵ - ۹:۲
کمپاین مبارزه علیه بیماری تب خون‌دهنده کانگو در ولایت کابل آغاز شد

۳ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به هدف جلوگیری از گسترش بیماری تب خون‌دهنده کانگو و کاهش خطرات ناشی از آن، ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل کمپاین مبارزه علیه این بیماری را در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت آغاز نمود.
در چوکات این کمپاین، آمریت خدمات مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت کابل ۵۰ کیلوگرام دوا تیگافون را به منظور مبارزه با کنه‌ها، برای مسئولان کلینیک‌های صحت حیوانی سکتوری ولسوالی‌ها توزیع کرد. در این برنامه مولوی محراب‌الدین بلال رئیس زراعت کابل حضور داشت.
به گفته مسئولان، کمپاین یادشده شامل دواپاشی طویله‌ها، آگاهی‌دهی درباره بیماری تب خون‌دهنده کانگو و توزیع وسایل محافظوی می‌باشد. وسایل توزیع‌شده در این روند عبارت از موزه، لباس محافظوی، ماسک، دست‌کش، مایع دستشویی و سایر تجهیزات لازم است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۵۲
Background image

کمپاین تطبیق دواهای ضد کرم برای هزاران رأس مواشی در ننگرهار آغاز شد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با حمایت تخنیکی کمیته هالند برای افغانستان و تمویل مالی صندوق بین‌المللی انکشاف. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۸
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت اروزگان بازدید کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر کاری خود به ولایت اروزگان از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید کرده و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

رئیس زراعت پکتیا با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
در مقام ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا، نشست هماهنگی میان مولوی سید امین هاشمی، رئیس این ریاست، و انجینر بسم‌الله بسمل، مسئول. . .

بازگشت به خبرها