کمپاین مبارزه علیه بیماری تب خون‌دهنده کانگو در ولایت کابل آغاز شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۵ - ۹:۲
کمپاین مبارزه علیه بیماری تب خون‌دهنده کانگو در ولایت کابل آغاز شد

۳ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به هدف جلوگیری از گسترش بیماری تب خون‌دهنده کانگو و کاهش خطرات ناشی از آن، ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل کمپاین مبارزه علیه این بیماری را در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت آغاز نمود.
در چوکات این کمپاین، آمریت خدمات مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت کابل ۵۰ کیلوگرام دوا تیگافون را به منظور مبارزه با کنه‌ها، برای مسئولان کلینیک‌های صحت حیوانی سکتوری ولسوالی‌ها توزیع کرد. در این برنامه مولوی محراب‌الدین بلال رئیس زراعت کابل حضور داشت.
به گفته مسئولان، کمپاین یادشده شامل دواپاشی طویله‌ها، آگاهی‌دهی درباره بیماری تب خون‌دهنده کانگو و توزیع وسایل محافظوی می‌باشد. وسایل توزیع‌شده در این روند عبارت از موزه، لباس محافظوی، ماسک، دست‌کش، مایع دستشویی و سایر تجهیزات لازم است.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۹:۳۵
Background image

نظارت از روند پیشرفت کار یک کانال آبیاری ۵۰۰ متری در ولسوالی خاکجبار کابل

۱۲ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری در  ولسوالی خاکجبار ولایت کابل از روند پیشرفت کار یک کانال آبیاری به طول ۵۰۰ متر در این ولسوالی نظارت کردند.
این کانال با هماهنگی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۹:۱۵
Background image

۱۳ سبزخانه در سیدآباد میدان وردک به بهره‌برداری سپرده شد

۱۲ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۵ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
۱۳ سبزخانه در مناطق مختلف ولسوالی سیدآباد ولایت میدان وردک، با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و حمایت مالی موسسه ان‌سی‌اې، در حضور یک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۲:۵۷
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به منظور افتتاح مرکز واحد تثبیت ملکیت در کندز

۱۰ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به هدف افتتاح مرکز واحد تثبیت ملکیت در سطح زون‌ها، هیئت بلندپایه ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت کندز سفر کرد و در همین. . .

بازگشت به خبرها