کمپاین سرویلانس مریضی بروسلوز در ولایت کندز آغاز شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۹:۳۸
کمپاین سرویلانس مریضی بروسلوز در ولایت کندز آغاز شد

کمپاین سرویلانس مریضی بروسلوز (خون‌گیری از حیوانات) به‌صورت رسمی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری در ولایت کندز آغاز گردید.
این برنامه توسط ۱۴ واحد ساحوی حیوانی که در مرکز و ولسوالی‌های مختلف این ولایت فعالیت دارند، تطبیق می‌شود. در مراسم آغاز این کمپاین، برای هر واحد ساحوی یک سِت کیت و تجهیزات یک‌بار مصرف نمونه‌گیری به حضور آمر مالداری و صحت حیوانی، مدیر عمومی وترنری و هیئت موظف ریاست زراعت توزیع گردید تا از حیوانات مختلف از جمله گاو، گوسفند و بز نمونه‌های خون اخذ گردد.
هدف از راه‌اندازی این برنامه، تشخیص و پیش‌گیری از شیوع مریضی بروسلوز در میان حیوانات اهلی، حفاظت از ثروت حیوانی و تأمین صحت عامه در سطح ولایت کندز عنوان شده است.
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندز تأکید کردند که تطبیق مؤثر این کمپاین نقش مهمی در جلوگیری از انتقال مریضی‌های مشترک بین انسان و حیوان داشته و سبب بهبود وضعیت صحی حیوانات و افزایش تولیدات مالداری در سطح ولایت می‌گردد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۵:۳۳
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان سازمان غذایی جهان

۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیداری با مسئولان سازمان غذایی جهان (WFP)، در مورد گسترش همکاری‌ها، هماهنگی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۵:۳۱
Background image

رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت روند مدیریت و جمع‌آوری عواید در بلخ را بررسی کرد

۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۶ رَبیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی ضیاءالدین واقف، رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی خویش به ولایت بلخ، با مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۴:۴۷
Background image

جلسه هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان ولایتی برگزار شد

۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه آنلاین هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان پلان و پالیسی، احصائیه زراعتی، انکشاف سکتور خصوصی، نظارت و. . .

BACK TO NEWS