کشور ازبکستان در افغانستان یک‌هزار و ۶۰۰ هکتار باغ و زمین زراعتی احداث می‌کند

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۹/۴ - ۱۰:۸
کشور ازبکستان در افغانستان یک‌هزار و ۶۰۰ هکتار باغ و زمین زراعتی احداث می‌کند

بر بنیاد سه تفاهم‌نامه جداگانه میان مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری افغانستان و وزارت زراعت ازبکستان قرار است کشور ازبکستان در مساحت یک هزار ۶۰۰ هکتار زمین در افغانستان باغ‌های انگور، باغ‌های با سیستم آبیاری قطره‌ای، مزارع پنبه، گندم، خربزه و سبزیجات احداث نماید.
این تفاهم‌نامه‌ها از سوی مسوولان زراعت دو کشور با حضور مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری افغانستان و جمشید خواجه یوف وزیر زراعت کشور ازبکستان و شماری از مسوولان دو کشور در شهر تاشکند پایتخت کشور ازبکستان به امضا رسید.
بر بنیاد این تفاهم‌نامه قرار است کشور ازبکستان در بخش‌های چون؛ احداث باغ‌های مختلف النوع در  مساحت ۱۰۰ هکتار زمین، تطبیق آبیاری قطره‌ای در ۵۰۰ هکتار باغ میوه‌های مختلف النوع، بذر تخم اصلاح شده گندم و پنبه در مساحت ۵۰۰ هکتار زمین و بذر سبزیجات مختلف النوع و خربزه در ساحه ۵۰۰ هکتار زمین، وزارت زراعت، آبیاری و مالداری افغانستان را همکاری نماید.
 این باغ‌ها و کشتزارها به همکاری تخنیکی و مالی کشور  ازبکستان در همکاری متخصصین سکتور زراعت افغانستان در ساحه یک هزار ۶۰۰ هکتار زمین در ولایت‌های مختلف افغانستان که آب، خاک و اقلیم مناسب دارند احداث می‌شود.
این تفاهم‌نامه‌ها در جریان سفر ه‍ییت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به کشور ازبکستان میان مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری افغانستان و بخش‌های سرمایه گذاری باغ‌های انگور، تخم‌های اصلاح شده و سبزیجات وزارت زراعت کشور ازبکستان به امضا رسید.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۲۶
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی بهاری در ولسوالی شکر دره ولایت کابل

۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش 
 به ادامه روند تطبیق کمپاین نهال شانی در ولسوالی های مختلف کابل این کمپاین در ولسوالی شکر دره ولایت کابل تحت عنوان «غرس نهال صدقه جاریه است»  از سوی مدیریت عمومی خدمات. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۲۶
Background image

در ولسوالی جغتو ولایت میدان وردک برای ایجاد باغ‌های شفتالو و گیلاس، نهال‌ها به باغداران توزیع شد

۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک، با همکاری مؤسسه افغان صلح‌ساز، در ولسوالی جغتو و در چندین روستا، به منظور ایجاد باغ‌های. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۰:۱۳
Background image

ریاست زراعت ولایت ننگرهار: حدود ۳۷ هزار جریب زمین به کشت بوته‌های تیلی اختصاص یافته است

۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
نمایندگان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و ریاست عمومی اداره امور با رییس زراعت ولایت ننگرهار مولوی عبدالستار محمد، در ولایت ننگرهار دیدار. . .

بازگشت به خبرها