کشمش‌خانه‌های فاریاب به زودی به بهره‌برداری می‌رسند

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۸/۱۱ - ۱۵:۳۹
کشمش‌خانه‌های فاریاب به زودی به بهره‌برداری می‌رسند ۱۱عقرب ۱۳۹۹ ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب، می‌گوید که کار ساخت کشمش‌‌خانه‌های این ولایت تاکنون تا هشتاد درصد به پیش رفته و قرار است به زودی به‌پایان برسد. این اداره می‌افزاید که تا پانزده روز دیگر این کشمش‌خانه‌ها آماده‌ی بهره‌برداری می‌شوند. وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با راه‌اندازی پروژه مدیریت محصولات زراعتی در سراسر کشور، کار ساخت ۳۰۰ کشمش‌خانه را از طریق این پروژه در ولایت فاریاب آغاز کرد. این کشمش‌خانه‌ها در ولسوالی‌هایی ساخته می‌شوند


۱۱عقرب ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب، می‌گوید که کار ساخت کشمش‌‌خانه‌های این ولایت تاکنون تا هشتاد درصد به پیش رفته و قرار است به زودی به‌پایان برسد. این اداره می‌افزاید که تا پانزده روز دیگر این کشمش‌خانه‌ها آماده‌ی بهره‌برداری می‌شوند.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با راه‌اندازی پروژه مدیریت محصولات زراعتی در سراسر کشور، کار ساخت ۳۰۰ کشمش‌خانه را از طریق این پروژه در ولایت فاریاب آغاز کرد. این کشمش‌خانه‌ها در ولسوالی‌هایی ساخته می‌شوند که بیشترین تولید انگور را داشته باشند. هر یک این کشمش‌خانه‌ها که با ظرفیت نگهداری پنج تا شش متریک‌تُن انگور را دارند، سالانه حدود یک‌هزار و هشت‌صد متریک‌تُن کشمش تولید کنند.
فاریاب از ولایت‌هایی است که بیشترین انگور تولید می‌کند. میزان تولید انگور در این ولایت، امسال به ۶۸هزار متریک‌تُن رسیده است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۸ - ۸:۴۶
Background image

آموزش ۶۰۰ دهقان در میدان وردک برای سازگاری با تغییرات اقلیمی

۱۷ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه آموزشی دهقانان به منظور سازگاری سکتورهای زراعت و مالداری با تأثیرات تغییرات آب‌وهوایی و افزایش تاب‌آوری آنان از سوی ریاست سازگاری سکتور زراعت و مالداری با. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۷ - ۱۴:۱۹
Background image

توزیع بسته‌های زراعتی و مشک‌های آلمونیمی برای دهقانان و مالداران در فراه

۱۷ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، با همکاری کمیته هالند برای افغانستان، برای حمایت از دهقانان و مالداران و تقویت فعالیت‌های زراعتی و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۷ - ۱۴:۱۴
Background image

حاصلات ممپلی در ننگرهار ۱۱۱۵ متریک تُن برآورد شده است

۱۷ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار می‌گوید که امسال در ده ولسوالی این ولایت، ممپلی در ۲۱۵۳ جریب زمین کشت شده است که بر اساس برآوردها، از. . .

بازگشت به خبرها