کشمش‌خانه‌های فاریاب به زودی به بهره‌برداری می‌رسند

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۸/۱۱ - ۱۵:۳۹
کشمش‌خانه‌های فاریاب به زودی به بهره‌برداری می‌رسند ۱۱عقرب ۱۳۹۹ ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب، می‌گوید که کار ساخت کشمش‌‌خانه‌های این ولایت تاکنون تا هشتاد درصد به پیش رفته و قرار است به زودی به‌پایان برسد. این اداره می‌افزاید که تا پانزده روز دیگر این کشمش‌خانه‌ها آماده‌ی بهره‌برداری می‌شوند. وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با راه‌اندازی پروژه مدیریت محصولات زراعتی در سراسر کشور، کار ساخت ۳۰۰ کشمش‌خانه را از طریق این پروژه در ولایت فاریاب آغاز کرد. این کشمش‌خانه‌ها در ولسوالی‌هایی ساخته می‌شوند


۱۱عقرب ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب، می‌گوید که کار ساخت کشمش‌‌خانه‌های این ولایت تاکنون تا هشتاد درصد به پیش رفته و قرار است به زودی به‌پایان برسد. این اداره می‌افزاید که تا پانزده روز دیگر این کشمش‌خانه‌ها آماده‌ی بهره‌برداری می‌شوند.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با راه‌اندازی پروژه مدیریت محصولات زراعتی در سراسر کشور، کار ساخت ۳۰۰ کشمش‌خانه را از طریق این پروژه در ولایت فاریاب آغاز کرد. این کشمش‌خانه‌ها در ولسوالی‌هایی ساخته می‌شوند که بیشترین تولید انگور را داشته باشند. هر یک این کشمش‌خانه‌ها که با ظرفیت نگهداری پنج تا شش متریک‌تُن انگور را دارند، سالانه حدود یک‌هزار و هشت‌صد متریک‌تُن کشمش تولید کنند.
فاریاب از ولایت‌هایی است که بیشترین انگور تولید می‌کند. میزان تولید انگور در این ولایت، امسال به ۶۸هزار متریک‌تُن رسیده است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۵:۱۴
Background image

برداشت ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در کشور؛ افزایش ۱۳.۴ درصدی نسبت به سال گذشته

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
براساس آمار ریاست احصائیه زراعتی و تنظیم معلومات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سال جاری ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در سطح کشور برداشت شده است که در مقایسه با سال. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۳۵
Background image

آغاز روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان در بدخشان

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان ولایت بدخشان آغاز گردید. قرار است در چارچوب این برنامه ۶ هزار و ۴۵۰ دهقان در ولسوالی‌های مختلف این ولایت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۲۴
Background image

برگزاری سمینار آگاهی‌دهی در مورد جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل در سرپل

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل سمینار آگاهی‌دهی را به‌منظور بلندبردن سطح آگاهی دهقانان در مورد اضرار کشت کوکنار و ترویج کشت نباتات بدیل در ولسوالی سوزمه. . .

BACK TO NEWS