کشت پنبه در چهاربرجک نیمروز جای کوکنار را گرفت

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۶/۳ - ۱۳:۳۶
کشت پنبه در چهاربرجک نیمروز جای کوکنار را گرفت
 
۳ سنبله ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز، می‌گوید که کشت پنبه در ولسوالی چهاربرجک این ولایت در حال توسعه‌یافتن است و دهقانان زیادی به این کشت علاقه‌مندی پیدا کرده‌اند.
این ریاست می‌افزاید که کشت‌زارهای پنبه در مناطق مورینکی، پده‌گی کهنه، خجو، نصیر، تالپده، لوندو و جان‌بیک ولسوالی چهاربرجک توسعه یافته است. ریاست زراعت نیمروز تاکید می‌کند که در این مناطق، در گذشته کوکنار کشت می‌شد، اما حالا زمین‌های آن، به کشت‌زارهای پنبه بدل شده است.
در همین حال، وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، امسال ۵۰۰ مزرعه‌ی نمایشی پنبه در مناطق مختلف ساخته کرده است. این مزرعه‌های نمایشی پنبه در ساحه یک جریب زمین در ولایت‌های هرات، سرپل، کندز، بلخ، ننگرهار، تخار، سمنگان، جوزجان، بغلان و هلمند، در جریان نیمه‌ی اول سال مالی ۱۳۹۹ ساخته شده است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۲:۲۶
Background image

توزیع نهال و وسایل مربوط به هنگ برای دهاقین در ولسوالی چمتال بلخ


۶ قوس ۱۴۰۴  هـ.‌ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ به همکاری مالی وزارت زراعت برای ۲۰ تن دهاقین پیش‌قدم در ولسوالی چمتال، نهال و بسته‌های زراعتی مرتبط به نبات هنگ توزیع کرد.
بر اساس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۲:۲۲
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای ۱۹۸ مالدار در ولسوالی درزاب جوزجان


۶ قوس ۱۴۰۴ هـ‌.ش
 ریاست زراعت، آبیاری و مالداری جوزجان برنامه آموزشی ویژه مالداران را برای ۱۹۸ تن از باشندگان هشت قریه ولسوالی درزاب تدویر کرد.
این برنامه آموزشی با همکاری دفتر پی‌آر. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۱:۱۸
Background image

۲۰۰ جریب زمین امارتی در کاپیسا برای ایجاد فارم زراعتی به قرارداد سپرده شد


۶ قوس  ۱۴۰۴ هـ‌.ش 
۲۰۰ جریب زمین امارتی در ساحه شندغر ولسوالی کوهبند ولایت کاپیسا برای ایجاد فارم زراعتی از سوی مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپيسا به شرکت مجاهد مومند. . .

بازگشت به خبرها