کشتارگاه  دولتی حیوانات در  ولایت لوگر پس از ترمیم فعال گردید

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۶/۱۴ - ۱۵:۲۹
کشتارگاه  دولتی حیوانات در  ولایت لوگر پس از ترمیم فعال گردید

۱۴ سنبله ۱۴۰۳ هـ.ش
کشتارگاه دولتی حیوانات در ولایت لوگر پس از ترمیم و باز سازی از سوی مولوی عبدالروف سعید رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لوگر افتتاح شد.
مولوی عبدالروف سعید رییس زراعت و مالداری در حالی که داکتر خانشرین خسروی آمر مالداری و صحت حیوانی نیز آنها را همرایی می کرد، با قصابان و مسؤولین کشتارگاه دیدار و  در قسمت حفظ الصحه، جلوگیری از انتشار امراض و ذبح نکردن حیوانات مصاب به امراض بدون معاینه صحی توسط پرسونل فنی و مسلکی آمریت مالداری و صحت حیوانی معلومات و هدایات لازم اراییه کردند.
مسؤولین ریاست زراعت آبیاری و مالداری لوگر از تمام قصابان شهر پل علم خواستند تا حیوانات را در  جای تعین شده ذبح نمایند تا از بی نظمی جلوگیری صورت گیرد.
کشتار گاه دولتی از قبل در شهر پل علم به سیستم معیاری و استندرد اعمار شده بود که از اثر سیع  و تلاش مسؤولین ریاست زراعت، آبیاری و مالداری به همکاری مالی شاروالی لوگر بعد از ترمیم دوباره فعال گردید.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۴:۴۹
Background image

بهره‌برداری از چکدم‌ها و حوض‌های ذخیره آب در فاریاب برای تقویت مدیریت منابع آبی

۱۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ شوال ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب با همکاری یک نهاد همکار، پروژه اعمار دو باب چکدم و دو حوض ذخیره آب را به هدف بهبود مدیریت منابع آبی و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۴:۴۷
Background image

آغاز پاک‌کاری کانال‌ها و جوی‌های فارم تحقیقاتی باغ ذخیره تالقان در تخار

۱۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ شوال ۱۴۴۶ هـ.ق
کار عملی پاک‌کاری کانال‌ها و جوی‌های فارم تحقیقاتی باغ ذخیره تالقان ولایت تخار با حضور قاری قطب‌الدین دهنوی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری تخار آغاز شد. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۴:۴۶
Background image

بازدید و نظارت از فارم‌های گاوداری جدید در ولایت فراه

۱۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
به ادامه برنامه‌های ترویجی و نظارتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، از چهار باب فارم گاوداری جدیدالتأسیس در این ولایت بازدید و نظارت. . .

بازگشت به خبرها