کار تطبیق ۳۳۶ پروژه‌ی زراعتی در جوزجان تا ۵۰ درصد تکمیل شده است

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۶/۲۴ - ۱۴:۲۳
کار تطبیق ۳۳۶ پروژه‌ی زراعتی در جوزجان تا ۵۰ درصد تکمیل شده است


۲۴ سنبله ۱۳۹۹
کار تطبیق ۳۳۶ پروژه، در بخش مدیریت محصولات زراعتی در ولایت جوزجان تا ۵۰ درصد تکمیل گردیده است. وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور رشد زراعت و حمایت از دهقانان در مرکز و ولایات، پروژه‌هایی را در بخش مدیریت محصولات زراعتی روی دست گرفته است، تا دهقانان بتوانند محصولات زراعتی‌شان را در وقت مناسب و به قیمت خوب بفروشند و از این طریق عاید خوب به دست بیاورند.
از جمله این ۳۳۶ پروژه مدیریت محصولات زراعتی که در حال حاضر در ولایت جوزجان کارهای ساختمانی آن به سرعت جریان دارد، ۱۵۰ پروژه‌ی آن ساخت کشمش‌‌خانه‌های عصری، ۱۵۰ پروژه‌ی آن ایجاد سردخانه‌ی پیاز، ۲۰ پروژه‌ی آن ساخت سردخانه‌های کچالو، ۱۴ پروژه‌ی آن، توزیع ماشین‌های خشک‌کننده‌ی میوه‌جات و سبزیجات و دو پروژه‌ی آن اعمار سردخانه‌های صفر انرژی میوه است که در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت ساخته می‌شوند.
با تکمیل این پروژه‌ها در ولایت جوزجان، دهقانان می‌توانند صدها تن میوه، پیاز، کچالو و سبزیجات شان را خشک و ذخیره کنند و آن را به قیمت مناسب به فروش برسانند.
از سویی هم، با شروع کار پروژه مدیریت محصولات زراعتی که این پروژه از سوی پروژه‌ی ملی باغداری و مالدرای وزارت زراعت نیز تطبیق می‌گردد، زمینه‌ی کار دوماهه برای ۳۳۶ جوان دختر و پسر، فراهم شده است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۶ - ۱۱:۱۸
Background image

رهنمایی عملی دهاقین در کشت شالی به‌گونه قطاری در ولسوالی شولگره ولایت بلخ

۲۶ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور بلند بردن حاصل‌خیزی زمین و بهبود روند کشت شالی، ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، در ولسوالی شولگره برنامه عملی رهنمایی و همکاری با دهاقین را در بخش. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۶ - ۱۱:۱۳
Background image

توزیع وسایل پروسس لبنیات و میوه برای بانوان در ولسوالی رستاق ولایت تخار

۲۶ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از توزیع وسایل پروسس لبنیات و میوه خشک برای بانوان در ولسوالی رستاق این ولایت خبر داده‌است.
این برنامه به همکاری مؤسسه کنسرن و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۶ - ۱۱:۹
Background image

بازدید رئیس زراعت بدخشان از مناطق آسیب‌دیده سیلاب و بررسی اقدامات حمایتی زراعتی

۲۶ جوزای ۱۴۰۴ هـ.ش
در پی سرازیر شدن سیلاب‌های شدید در ولسوالی وردوج ولایت بدخشان، مولوی امان‌الله حسن رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت در رأس هیأتی به منظور بررسی میزان خسارات و. . .

BACK TO NEWS