کار بازسازی کانال آبیاری ده‌قاضی و یخ‌دره در بدخشان تکمیل شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۴/۲ - ۱۴:۲۲
کار بازسازی کانال آبیاری ده‌قاضی و یخ‌دره در بدخشان تکمیل شد

کار احیا و بازسازی کانال آبیاری ده‌قاضی و یخ‌دره در ولسوالی بهارک ولایت بدخشان، توسط پروژه حوزه دریایی پنج آمو مربوط به وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به پایان رسیده است.
این دو کانال فرعی در قریه «منده‌ پایین‌شهر» ولسوالی بهارک موقعیت دارد و با احیا و بازسازی این کانال‌ها، یک‌هزار و چهارصد خانواده از مزایای آن اسفتاده می‌کنند.
کانال‌های آبیاری ده‌قاضی و یخ‌دره، به صورت مجموعی ۹ کیلومتر طول دارد و سه‌صد هکتار زمین را تحت پوشش آبیاری قرار می‌دهد. احیا و بازسازی این‌ کانال‌ها هفت میلیون و ۵۷۸هزار و ۸۸۰ افغانی هزینه برداشته است.
پروژه حوزه دریایی پنج آمو، براساس استراتیژی ملی اداره منابع طبیعی، در بخش‌های احیا و بازسازی کانال‌های آبیاری، ایجاد قطعه‌های نمایشی، احداث انجمن‌های آبیاری، آب‌ریزه‌ و آموزش دهقانان در ولایت‌های بدخشان، تخار و کندز فعالیت دارد.
این پروژه توسط بانک انکشاف آسیایی و کشورهای اروپایی تمویل و توسط وزارت زراعت آبیاری و مالداری تطبیق می‌گردد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۱ - ۱۲:۰
Background image

برنامه آموزشی و ارتقای ظرفیت کارمندان ریاست زراعت غزنی پایان یافت

۲۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه آموزشی و ارتقای ظرفیت کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی که با هدف بلندبردن سطح دانش مسلکی، تقویت مهارت‌های اداری و ارتقای ظرفیت کاری کارمندان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۱ - ۱۱:۵۶
Background image

تولید عسل در بدخشان نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش یافته است

۲۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
بر اساس ارزیابی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، تولید عسل در این ولایت در سال ۱۴۰۵ نسبت به سال گذشته حدود ۱۰ درصد افزایش یافته. . .

شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۱ - ۱۱:۵۳
Background image

برای ۴۰۰ زن زراعت‌پیشه در ولسوالی رستاق وسایل کار و تخم سبزیجات توزیع شد

۲۱ سنبله ۱۴۰۵  هـ.ش
به‌منظور حمایت از فعالیت‌های زراعتی زنان و تقویت باغچه‌های خانگی، برای ۴۰۰ تن از زنان زراعت‌پیشه در ۱۰ قریه ولسوالی رستاق ولایت تخار  وسایل کار و تخم سبزیجات توزیع. . .

بازگشت به خبرها