کارمندان ترویج تخار و بدخشان درباره‌ روش‌های کشت گندم آموزش دیدند

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۹/۲۰ - ۱۲:۲۵
کارمندان ترویج تخار و بدخشان درباره‌ روش‌های کشت گندم آموزش دیدند


۲۰قوس ۱۳۹۹
شماری از کارمندان ترویج ولایت‌های تخار و بدخشان، در باره چگونه‌گی کشت و مبارزه با آفات گندم، توسط سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، FAO، برای دو روز آموزش دیدند.
این برنامه‌ی آموزشی در حالی برگزار شد که ۱۴ ‌هزار دهقان در این دو ولایت از کمپین اخیر توزیع تخم‌های اصلاح‌شده و کود کیمیایی مستفید شده‌اند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۱ - ۱۲:۰
Background image

برنامه آموزشی و ارتقای ظرفیت کارمندان ریاست زراعت غزنی پایان یافت

۲۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه آموزشی و ارتقای ظرفیت کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی که با هدف بلندبردن سطح دانش مسلکی، تقویت مهارت‌های اداری و ارتقای ظرفیت کاری کارمندان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۱ - ۱۱:۵۶
Background image

تولید عسل در بدخشان نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش یافته است

۲۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
بر اساس ارزیابی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، تولید عسل در این ولایت در سال ۱۴۰۵ نسبت به سال گذشته حدود ۱۰ درصد افزایش یافته. . .

شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۱ - ۱۱:۵۳
Background image

برای ۴۰۰ زن زراعت‌پیشه در ولسوالی رستاق وسایل کار و تخم سبزیجات توزیع شد

۲۱ سنبله ۱۴۰۵  هـ.ش
به‌منظور حمایت از فعالیت‌های زراعتی زنان و تقویت باغچه‌های خانگی، برای ۴۰۰ تن از زنان زراعت‌پیشه در ۱۰ قریه ولسوالی رستاق ولایت تخار  وسایل کار و تخم سبزیجات توزیع. . .

بازگشت به خبرها