چهارمین جلسه کمیته داخلی بودجه در وزارت زراعت برگزار شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۸ - ۱۲:۴۵
چهارمین جلسه کمیته داخلی بودجه در وزارت زراعت برگزار شد

۱۸ دلو ۱۴۰۲ هـ.ش
 چهارمین جلسه کمیته داخلی بودجه به ریاست مولوی ضیاء الدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و با حضور داشت روئسای ریاست‌های سکتوری و مشاورین مقام این وزارت برگزار شد.
در این جلسه راجع به جلسات که غرض اصلاح نام یک تعداد پروژه‌های جدید اختیاری با معینیت پلان و پالیسی وزارت مالیه صورت گرفته بحث و تبادل نظر صورت گرفته که همه اعضای کمیته نام‌های اصلاح شده را تائید و رسماً با وزارت مالیه شریک ساخت شد. 
مولوی ضیاء الدین واقف رئیس کمیه داخلی بودجه تاکید بر تسریع امورد کرده افزود" برای پروژه های جاری فعلی و پروژه‌های که جدیداً طرح‌های آنها با وزارت مالیه شریک ساخته شده دفاعیه قناعت بخش و موثر ترتیب گردد تا بتوانم راجع به پروژه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری قناعت وزارت مالیه را حاصل نموده و در سال مالی ۱۴۰۳ بودجه کافی مطابق ضرورت و اولویت‌های وزارت زراعت بدست آوریم و تمام مشکلات که به علت نبود بودجه در مالی ۱۴۰۲ داشتم را حل نمایم تا از این طریق زمینه انکشاف متوازن را در سکتورهای زراعت و مالداری کشور فراهمه نماییم.
قابل ذکر است که طرح پیشنهادی عواید وزارت که توسط آمریت تنظیم عواید ریاست مالی و حسابی و ریاست عواید غیر مالیاتی وزارت مالیه نهایی گردیده بود با اندکی تغیرات در پروپول مصارفی آن از جانب رهبری وزارت مالیه مورد تائید قرار گرفته که در آینده نزدیک طرح عواید ۵ ملیارد افغانی این وزارت در پنج ساله آینده توسط رهبری  هردو وزارت به امضاء رسیده و تطبق می‌گردد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۴:۴۳
Background image

به‌منظور تنظیم بهتر روند جمع‌آوری عشر و زکات و بهبود امور، نشست در ولایت بغلان برگزار شد

۱۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۹ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور تنظیم بهتر روند جمع‌آوری عشر و زکات و بهبود هرچه بهتر امور، نشستی از سوی آمریت جمع‌آوری عشر و زکات در چوکات ریاست زراعت، آبیاری و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۴:۱۶
Background image

ننګرهار کې بزګرانو ته د ناروغیو مخنیوي اوبڼونو ښه مدیریت په موخه روزنه ورکړل شوه

۱۶ غویی ۱۴۰۵ه‍.ش
۱۹ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ه‍.ق                                                                    
 د ننګرهار د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست اړوند د خوږیاڼو، ګوشتې،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۳:۴
Background image

رئیس زراعت بدخشان به ولسوالی ارغنجخواه سفر کرد

۱۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی امان‌الله حسن رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان به‌منظور بررسی وضعیت مدیریت خدمات زراعتی به ولسوالی ارغنجخواه این ولایت سفر کرد.
رئیس زراعت بدخشان در. . .

بازگشت به خبرها