پیشرفت ۸۰ درصدی کار حوض‌های خاکی در ولسوالی خاکجبار

mail-admin
شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۹:۳۸
پیشرفت ۸۰ درصدی کار حوض‌های خاکی در ولسوالی خاکجبار

۲۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئول بخش تنظیم آب در مزرعه مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی خاکجبار، همراه با کارمندان مؤسسه شلتر فار لایف، از جریان پیشرفت کار حوض‌های خاکی در قریه چکری این ولسوالی نظارت و کنترول به‌عمل آوردند.
در جریان این نظارت، وضعیت حاضری کارگران پروژه که حدود هشتاد تن در آن مصروف کار هستند، بررسی گردید. همچنان از لحاظ پیشرفت کار، نزدیک به ۸۰ درصد کار چهار حوض خاکی در این قریه تکمیل شده است.
باشندگان محل از تطبیق این پروژه‌ها که در تقویت چشمه‌ها و کاریزها مؤثر دانسته می‌شود، ابراز قدردانی نموده و خواهان ادامه چنین برنامه‌های عام‌المنفعه در آینده شدند. در همین حال، مسئولین مربوطه نیز از ادامه همکاری‌ها در این بخش اطمینان دادند.
همچنان رهبری و کارمندان ریاست زراعت کابل از فعالیت‌ها و تلاش‌های مؤسسه یادشده قدردانی نموده و تأکید کردند که نظارت از تطبیق پروژه‌های مشابه در سایر ساحات ولسوالی خاکجبار به‌گونه دوامدار ادامه دارد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۵:۵۵
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با اعضای اتحادیه مرغداری افغانستان

۳۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با اعضای اتحادیه مرغداری افغانستان در دفتر کارش دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار، پیرامون. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۵:۵۰
Background image

در ولایت دایکندی پروژه احداث چکدم و حفر چاله با اشتغال‌زایی برای ۹۴۹ تن تطبیق شد

۳۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

در ولسوالی‌های شهرستان، میرامور و نیلی مرکز ولایت دایکندی پروژه احداث چکدم و حفر چاله با هدف ذخیره و مدیریت آب‌های سطح‌الارضی، تقویت منابع آبی و کاهش اثرات تغییرات. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۳۱ - ۱۴:۵۵
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسؤولان برنامه انکشافی سازمان ملل متحد پیرامون تطبیق پروژه‌های جدید

۳۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری  با فهاد بنگیش  مسؤول برنامه‌های انکشافی سازمان ملل متحد (یو. ان. دی. پی) و هیأت همراهش دیدار. . .

BACK TO NEWS