پروژه پنج‌ آمو برای تنظیم سیستم آبیاری در تخار بیش از ۳۷۳ میلیون و ۵۰۰‌ هزار هزینه کرد

naim.rezai
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۶ - ۱۷:۴۲
پروژه پنج‌ آمو برای تنظیم سیستم آبیاری در تخار بیش از ۳۷۳ میلیون و ۵۰۰‌ هزار هزینه کرد
پروژه پنج آمو، مربوط به وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، برای تنظیم سیستم آبیاری و آب‌ریزه‌ها در ولایت تخار، در سال ۱۳۹۹ خورشیدی ۳۷۳ میلیون و ۵۵۲هزار و ۵۴۲ افغانی هزینه کرده است.
سراج‌الدین مهربان رییس زراعت ولایت تخار، می‌گوید: «پروژه پنج آمو در ولایت تخار به هماهنگی ریاست زراعت این ولایت در سال ۱۳۹۹ در بخش ساخت آب‌ریزه‌ها و تنظیم آبیاری در این ولایت، کار ساخت ۱۱ کانال زراعتی در ولسوالی‌های درقد، دشت قلعه، خواجه بهاءالدین، ینگی‌قلعه و تالقان با هزینه ۳۶۶میلیون و ۳۲۵هزار و ۹۹۸ افغانی آغاز کرد که کار سه کانال تکمیل شده و کار متباقی کانال‌ها هم به زودی به پایان خواهد رسید. هم‌چنین نُه «واترشیت» هم در ولسوالی‌های خواجه‌غار، خواجه بهاءالدین، ینگی‌قلعه، دشت‌قلعه و تالقان با هزینه پنج میلیون و ۸۵هزار افغانی ساخته شده است.»
هم‌چنان پروژه پنج آمو در ولایت تخار، چهار مزرعه‌ی نمایشی گندم، سه مزرعه‌ی نمایشی جواری نیز با هزینه ۶۳۶ هزار و ۷۱۰ افغانی ساخته است.
رییس زراعت تخار می‌افزاید، این پروژه به همکاری این ریاست، ۵۳ انجمن‌ آبیاری و توزیع گواهی‌نامه، برای دهقانان ولسوالی‌های خواجه‌غار، خواجه بهاءالدین، ینگی‌قلعه، دشت‌قلعه ایجاد و توزیع کرده است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۱۱:۳۷
Background image

مقامات عالی‌رتبه از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان دیدار کردند

۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
شماری از مقامات عالی‌رتبه امارت اسلامی با مولوی امان‌الله حسن، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، در دفتر کارش دیدار و پیرامون موضوعات مرتبط با بخش زراعت و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۹:۴۳
Background image

برنامه آموزشی مراسلات اداری و مدیریت دفترداری در وزارت زراعت آغاز شد

۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه آموزشی مراسلات اداری و مدیریت دفترداری از سوی ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای شماری از کارمندان ادارات مرکزی این وزارت آغاز شد.
این برنامه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۸ - ۹:۶
Background image

توزیع تخم بذری اصلاح‌شده جواری و لوبیا برای قطعات نمایشی در ولایت پروان

۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
به‌منظور افزایش حاصلات زراعتی، ترویج کشت ارقام اصلاح‌شده و ارتقای ظرفیت دهاقین، تخم بذری اصلاح‌شده جواری و لوبیا همراه با کودهای کیمیاوی برای قطعات نمایشی در مرکز و. . .

بازگشت به خبرها