پروژه رشد زراعت و انکشاف روستایی، در فراه ۵۳۱ جریب باغ جدید ساخت

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۲ - ۱۶:۲۰
پروژه رشد زراعت و انکشاف روستایی، در فراه ۵۳۱ جریب باغ جدید ساخت

۱۲ حوت ۱۳۹۹
پروژه‌ی رشد زراعت و انکشاف روستایی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری «CBARD»، در جریان کمپین‌ بهاری نهال‌شانی، برای ۲۴۷ باغدار در ولایت فراه، ۵۱۳ جریب باغ جدید ساخته است.
این باغ‌ها که شامل ۲۸۴ جریب تاک انگور، ۱۲۲ جریب باغ انار، ۷۵ جریب باغ عناب، ۵۰ جریب باغ متراکم ناک و آلو می‌شود، در ولسوالی‌های خاک‌سفید و پشت‌رود ساخته شده است. این باغ‌ها به منظور محدود ساختن دامنه‌ی کشت‌زارهای کوکنار و ترویج کشت و تولید محصولات با ارزش ساخته شده است.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۱۵:۳۲
Background image

برگزاری نمایشگاه یک‌روزه محصولات زراعتی و صنایع دستی در سمنگان

۱۰ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
نمایشگاه یک‌روزه‌ای از محصولات زراعتی، تولیدات داخلی و صنایع دستی، امروز در شهر ایبک، مرکز ولایت سمنگان برگزار شد.
عبدالخلیل کریمی، آمر امور زراعتی ریاست زراعت سمنگان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۱۰:۵۷
Background image

نظارت تخنیکی از مواد پوشش سبزخانه‌های معیاری در بامیان انجام شد

۱۰ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان با همکاری هیئت تخنیکی پروگرام انکشافی ملل متحد (UNDP) از مواد پوشش سبزخانه‌ها (گرین هوس) در گدام این شرکت در مرکز بامیان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۰ - ۱۰:۵۷
Background image

افزایش کشت نبات هنگ در ولایت لوگر؛ بیش از ۴۰۰ جریب زمین زیر کشت رفت

۱۰ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت و مالداری ولایت لوگر می‌گویند که کشت نبات هنگ در این ولایت نسبت به سال گذشته سه درصد افزایش یافته و به بیش از ۴۰۰ جریب زمین توسعه یافته است.
قاری. . .

BACK TO NEWS