وزیر زراعت با مسوولان موسسه اسلو دیدار کرد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۲۴ - ۱۵:۲۵
وزیر زراعت با مسوولان موسسه اسلو دیدار کرد

۲۴ جدی ۱۴۰۲ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با عبدالسلام احمدی رییس موسسه اسلو و شماری از مسوولین این موسسه  دیدار و روی اولویت‌های کاری این موسسه در هماهنگی وزارت زراعت بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
مولوی عطاءالله عمری در این دیدار گفت:« وزارت زراعت با طرزالعمل‌های جامع جهت تطبیق برنامه‌ها همکار با موسسات ملی و بین‌المللی است، با طرزالعمل واضح که خلاف شریعت نباشد می‌توان فعالیت‌های را برای زنان نیز ایجاد کنیم.»
موسسه اسلو در سال 2013 در افغانستان فعالیت اش را در بخش‌های تعلیم، زراعت، صحت، و توانمندسازی مردم به‌خصوص زنان آغاز نموده است که 18 ولایت را تحت پوشش فعالیت‌های خویش قرار داده است.
عبدالسلام احمدی رییس این موسسه در دیدار با وزیر زراعت گفت:« ما در هماهنگی وزارت زراعت مطابق اولویت‌های مردم کار می‌کنیم هدف ما حمایت و توانمندی فامیل‌ها و دهاقین است، پروژه‌های جدیدی روی دست داریم که در سال جدید تطبیق می‌نماییم.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری زمینه تطبیق پروژه‌ها را در همکاری موسسات ملی و بین‌المللی به منظور حمایت از مردم به ویژه دهاقین در مرکز و ولایت مهیا نموده است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۹:۱۷
Background image

ورکشاپ آموزشی  کانسپت نوت‌های برنامه‌های انکشافی وزارت زراعت برگزار شد

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست پلان و هماهنگی برنامه های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری ورکشاپ آموزشی یک‌روزه‌ای را برای مسوولین ریاست‌هایی که پروژه‌های انکشافی دارند، برگزار کرد.
در این ورکشاپ. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۵:۴۱
Background image

برگزاری برنامه آموزشی زعفران برای دهاقین در ولسوالی دهدادی ولایت بلخ

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری مؤسسه «رادا» (RADA) برنامه آموزشی زعفران را برای ۱۶ تن از دهاقین زعفران‌کار ولسوالی دهدادی برگزار کرد.
این برنامه به. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۵:۴۰
Background image

برگزاری جلسه سکتوری موسسات همکار در بخش زراعت و مالداری بامیان

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتوری ماه عقرب موسسات همکار در بخش زراعت و مالداری، در دفتر کاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان برگزار گردید.
این جلسه با تلاوت آیاتی از قرآن کریم. . .

بازگشت به خبرها