وزیر زراعت با مسوولان اتحادیه مرغ‌داران کشور دیدار کرد

user-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲۸ - ۲۰:۵۹
دکرنې وزير د هېواد د چرګانو پالنې د ټولنې له چارواکو سره وکتل

۲۸حوت ۱۴۰۱  هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با اتحادیه مرغ‌داران  کشور دیدار و پیرامون مسایل مختلف مرغ‌داری و واردات گوشت مرغ از سایر کشورها بحث و گفتگو نمود.
در این دیدار مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت گفت:« ما متعهد به همکاری با تجاران به ویژه مرغ‌داران کشور هستیم، اگر لازم باشد قرضه حسنه جهت بهبود مرغ‌داری می‌دهیم و هم‌چنان واردات گوشت مرغ را در بنادر کشور مدیریت می‌نماییم.»
در همین حال شماری از فارم‌داران مرغ می‌گویند؛ ما در حال حاضر آماده سرمایه گذاری در بخش مرغ‌داری هستیم و تا دوسال دیگر به خودکفایی می‌رسانیم ما متعهد به رشد این سکتور می‌باشیم.
در این دیدار بیست فارم‌دار مرغ تعهد سپردن تا در این راستا سرمایه‌گذاری کنند در صورتی‌که واردات گوشت بریدر کنترول شود، فیصدی تعرفه‌ها بالا برود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۴۹
Background image

بر تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت تأکید شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری این وزارت، برگزار شد.
در این نشست،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۵۷
Background image

در مرکز شهرنه پکتیکا، ماشین‌های خشک‌کن میوه و سبزیجات برای ده‌ها دهقان توزیع شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ محرم الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۳۲
Background image

پروژه بدیل کشت کوکنار به ارزش ۱.۳ میلیون دالر در کندهار تکمیل شد؛ هزاران دهقان و مالدار تحت پوشش قرار گرفتند

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه دوساله توسعه بدیل کشت کوکنار و حمایت از دهقانان و مالداران به ارزش ۱.۳ میلیون دالر امریکایی در چهار ولسوالی ولایت کندهار با موفقیت. . .

بازگشت به خبرها