وزیر زراعت افغانستان با معین وزارت زراعت روسیه در سن‌پترزبورگ دیدار کرد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۰:۶
وزیر زراعت افغانستان با معین وزارت زراعت روسیه در سن‌پترزبورگ دیدار کرد

۳۱ جوزا ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان که در راس یک هیئت عالی رتبه جهت اشتراک در کنفرانس اقتصادی 2025 روسیه به آن کشور سفر کرده با معین وزارت زراعت کشور روسیه دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این دیدار، دو طرف درباره توسعه همکاری‌ها در بخش‌های زراعت، مالداری و آبیاری بحث و تبادل نظر کردند. همچنین موضوعات مرتبط با صادرات و واردات کالاهای زراعتی از جمله گندم و روغن، بهبود سیستم‌های آبیاری و تکنولوژی‌های نوین در این حوزه مورد بررسی قرار گرفت. همچنین در این دیدار به منظور گسترش روابط اقتصادی میان دو کشور راه های بدیل و نزدیک جهت صادارت و واردات محصولات صادراتی و وارداتی میان دو کشور به بررسی گرفته شد.

این سفر فرصت مناسبی برای معرفی ظرفیت‌های زراعتی افغانستان و جذب سرمایه‌گذاری‌های جدید در بخش زراعت و مالداری به شمار می‌رود و می‌تواند نقش مهمی در رشد اقتصادی و خودکفایی غذایی کشور ایفا کند.
در جریان این سفر هیئت عالی رتبه  متشکل از مقام‌های وزارت‌های صنعت و تجارت و اقتصاد، همچنین مسئولان اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری و شماری از تاجران و سرمایه‌گذاران کشور وزیر زراعت را همراهی می کنند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۵:۳۶
Background image

توزیع کندوهای نگهداری غله و آرد برای دهاقین ولسوالی سیاگرد ولایت پروان

۳۱ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به دستور رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، در ولسوالی سیاگرد، ۱۷۸ کندو برای نگهداری غله و آرد گندم بین دهاقین این ولسوالی توزیع شد.
این اقدام در پی توزیع ۱. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۵:۳۶
Background image

توزیع تخم بذری جواری و کودهای کیمیاوی برای دهاقین در ولایت پروان

۳۱ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان به هدف بلند بردن سطح تولیدات زراعتی و ترویج کشت قطاری، برای ۳۰ تن از دهاقین قطعات نمایشی جواری در ولسوالی‌های بگرام، جبل. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۴:۱۸
Background image

وزیر زراعت افغانستان با معین وزارت انرژی روسیه دیدار کرد

 

۳۱ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت افغانستان، به همراه هیئتی در حاشیه کنفرانس اقتصادی ۲۰۲۵ روسیه با معین وزارت انرژی این کشور و شماری از مسئولان آن اداره دیدار و گفت. . .

BACK TO NEWS