وزیر زراعت از جریان کار کمیته‌های موظف به رساندن کمک به مهاجرین در بندر تورخم نظارت نمود

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۹/۱۸ - ۱۰:۲۵
دکرنې وزیر د تورخم پرپوله کډوالو ته د مرستې رسونې په پار د ګمارل شویو کمېټو چارې و څارلې

مولوی عطاالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری و هیئت همراهش  از جریان فعالیت کمیته‌های موظف جهت رسیدگی به امور مهاجرین در نقطه صفری بندر سرحدی تورخم نظارت نمود.
در جریان این نظارت نماینده گانی از ادارات موظف در تورخم در مورد فعالیت‌های شان به وزیر زراعت و هیئت همراهش  معلومات دادند.
قاری محمد ظاهر آمر مهاجران ولایت ننگرهار و عضو کمیته پیرامون فعالیت‌های صحی، ثبت بازگشت کننده گان، رسیدگی به مشکلات، انتقال، رساندن مواد خوراکی معلومات داد و وزیر زراعت از جریان کار این ادارات در اتاق‌ها و دفاتر این کمیته ها دیدن نمودند.
در جریان این نظارت  وزیر زراعت که مسوولیت کمیته اجاره دهی زمین و انتقال ملکیت کمیسون عالی رسیدگی به مهاجرین را به عهده دارد را روسائی از وزارت‌های مالیه، صنعت و تجارت، مهاجرین، شهرسازی، اداره امور، مولوی عبدالستار رییس زراعت ننگرهار، مولوی مصباح الدین مستعین رئیس اطلاعات و آگاهی عامه و  ملا حسین احمد خورشید رئیس دفتر وزارت زراعت که عضو کمیته می‌باشند همرایی می‌نمودند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۵۹
Background image

اشتراک سخنگوی وزارت زراعت در نشست هماهنگی سخنگویان ادارات امارتی

۱۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی شیر محمد حاتمی، رییس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در نشست هماهنگی سخنگوی مرکزی امارت اسلامی افغانستان با سخنگویان ادارات امارتی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۳۴
Background image

مسوولان ریاست زراعت نورستان با مسئولان سازمان جهانی زراعت و غذا درباره پروژه‌های آینده گفتگو کردند

مسئولان دفتر زون شرق سازمان جهانی زراعت و غذا «فائو» با سرپرست ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، داکتر بختیار سعید دیدار کرده و در مورد توسعه زراعت و مالداری، فعالیت‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۱۷
Background image

رئیس زراعت بدخشان با مسئول سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار کرد

رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در دیدار با مسئول عمومی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در افغانستان، روی گسترش همکاری‌ها و تطبیق پروژه‌های انکشافی در بخش زراعت و مالداری این. . .

بازگشت به خبرها