وزارت زراعت زمین را به وزارت تحصیلات عالی منتقل کرد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۰ - ۱۰:۱
وزارت زراعت زمین را به وزارت تحصیلات عالی منتقل کرد

در جلسه‌ای که در ریاست لوی زمین‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد، مولوی سید محمد سعید، رئیس انتقال و توزیع زمین‌های ریاست اراضی، و مولوی سمیع‌الحق حماس، رئیس بخش نگهداری مدارس و املاک وزارت تحصیلات، اشتراک داشتند. در این جلسه زمینی به وزارت تحصیلات منتقل شد.
این زمین به پیشنهاد ریاست اراضی وزارت زراعت و بر اساس فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین (حفظه الله تعالی) برای ساخت یک مدرسه در ولسوالی مارجه ولایت هلمند، به مساحت دو جریب، به وزارت تحصیلات واگذار شد.
قرارداد انتقال زمین میان مولوی سید محمد سعید، رئیس انتقال و توزیع زمین‌های وزارت زراعت، و مولوی سمیع‌الحق حماس، رئیس بخش نگهداری مدارس و املاک وزارت تحصیلات، امضا شد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۵:۳۳
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان سازمان غذایی جهان

۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیداری با مسئولان سازمان غذایی جهان (WFP)، در مورد گسترش همکاری‌ها، هماهنگی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۵:۳۱
Background image

رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت روند مدیریت و جمع‌آوری عواید در بلخ را بررسی کرد

۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۶ رَبیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی ضیاءالدین واقف، رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی خویش به ولایت بلخ، با مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۴:۴۷
Background image

جلسه هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان ولایتی برگزار شد

۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه آنلاین هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان پلان و پالیسی، احصائیه زراعتی، انکشاف سکتور خصوصی، نظارت و. . .

BACK TO NEWS