وزارت زراعت زمین را به وزارت تحصیلات عالی منتقل کرد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۰ - ۱۰:۱
وزارت زراعت زمین را به وزارت تحصیلات عالی منتقل کرد

در جلسه‌ای که در ریاست لوی زمین‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد، مولوی سید محمد سعید، رئیس انتقال و توزیع زمین‌های ریاست اراضی، و مولوی سمیع‌الحق حماس، رئیس بخش نگهداری مدارس و املاک وزارت تحصیلات، اشتراک داشتند. در این جلسه زمینی به وزارت تحصیلات منتقل شد.
این زمین به پیشنهاد ریاست اراضی وزارت زراعت و بر اساس فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین (حفظه الله تعالی) برای ساخت یک مدرسه در ولسوالی مارجه ولایت هلمند، به مساحت دو جریب، به وزارت تحصیلات واگذار شد.
قرارداد انتقال زمین میان مولوی سید محمد سعید، رئیس انتقال و توزیع زمین‌های وزارت زراعت، و مولوی سمیع‌الحق حماس، رئیس بخش نگهداری مدارس و املاک وزارت تحصیلات، امضا شد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۴:۵۶
Background image

توزیع تخم سبزیجات و وسایل کاری برای ۱۴۷ دهقان در ولسوالی شکردره کابل

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی شکردره با همکاری و حمایت مؤسسه (دبلیو اچ اچ)، برای ۱۴۷ دهقان سبزی‌کار یک مقدار تخم سبزیجات و وسایل کاری. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۵۵
Background image

سفر هیئت تخنیکی به ولایت تخار به منظور سروی و تثبیت چراگاه‌ها

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
یک هیئت تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به هدف سروی، تشخیص و تثبیت چراگاه‌های ولایت‌های شمالی کشور، پس از ولایت‌های بغلان و کندز. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۳:۵۴
Background image

کمپاین گسترده برای جلوگیری از بیماری کانگو در زون شرق؛ نُه هزار حیوان معالجه می‌شوند

۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۰ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار و با همکاری مالی و تخنیکی اداره غذا و زراعت ملل متحد (فائو) و سازمان صحی جهان (دبلیو اچ او)،. . .

بازگشت به خبرها