هیئت وزارت زراعت با والی جوزجان دیدار کرد 

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۳ - ۱۰:۲۸
هیئت وزارت زراعت با والی جوزجان دیدار کرد 

۳ میزان ۱۴۰۲ هـ.ش
هیئت تخنیکی وزارت زراعت با عضویت مولوی مصباح الدین مستعین رئیس اطلاعات و آگاهی عامه، میرویس خوگیانی مشاور مقام، حاجی احمد جاوید حبیبی مشاور مالی وزارت زراعت با قاری گل حیدر شفق والی جوزجان دیدار نمودند. 
در این ملاقات که در دفتر والی جوزجان صورت گرفت مولوی  مصباح الدین مستعین در مورد اولویت‌های کاری وزارت به والی جوزجان معلومات اراییه کرده و  خواستار همکاری شان را در راستای تطبیق فعالیت های زراعتی، مالداری و آبیاری شد‌." از شما می‌خواهیم ولسوالان و قوماندان‌های ولسوالی را خواسته اولویت‌های کاری وزارت زراعت را برای شان تشریح کنید‌ همچنان در قسمت جلوگیری  از استفاده از بوری‌های پلاستیکی هنگام برداشت حاصل پنبه به ایشان بگوئید که اجازه ندهند پخته در بوری های پلاستیکی جمع  آوری گردد؛ چون کیفیت پخته را کم می‌کند".
در همین حال قاری گل حیدر شفق  والی جوزجان اطمینان داد که با تمام مسوولان محلی آن ولایت نشست دایر نموده و این موضوع را شریک و تعقیب می‌کنند و نیز در تطبیق پروژه‌ها همکاری همه جانبه می‌کنند‌‌. از سوی دیگر تاکید کرد که مجلس جداگانه با موسسات و نهاد های خیریه برگزار می‌کنند که آن ها چه کرده میتوانند  که در این بخش‌ همکاری کنند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۰:۴۰
Background image

قرارداد ساحات نباتات طبی هوشی در دایکندی از طریق مزایده واگذار شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی پس از سروی تخنیکی ساحات رویش نباتات طبی هوشی در ولسوالی‌های خدیر، پاتو، اشترلی و میرامور، روند واگذاری این ساحات را از طریق. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۰:۳۵
Background image

دمیدان وردګو ولایت په دوو ولسوالیو کې پر یوشمېر مستحقو کورنیو مرستې ووېشل شوې

۲۷ غویی ۱۴۰۵ه‍.ش
۳۰ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ه‍.ق
دمیدان وردګو ولایت دایمیرداد اوحصه اول بهسود ولسوالیو په کچه د کرنې ریاست تر چتر لاندې، د «کلیوالي ودې او پراختیا پروګرام» تر عنوان لاندې د. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۰:۱۳
Background image

دیدار رئیس زراعت سمنگان با مسئولان موسسه افغان اید

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی هدایت‌الله ولید رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در دفتر کارش با چارلز ریچارد دیوی رئیس عمومی موسسه افغان اید، هیأت همراهش و مسئول ولایتی این موسسه در. . .

بازگشت به خبرها