هیئت وزارت زراعت ازبکستان از فابریکه لبنیات «سلطان تازه» در بلخ بازدید کرد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۲/۱۴ - ۹:۱۰
هیئت وزارت زراعت ازبکستان از فابریکه لبنیات «سلطان تازه» در بلخ بازدید کرد

 هیئت بلندپایه ازبکستان به رهبری ابدزخروف جمشید، معین وزارت زراعت آن کشور، در ادامه سفر رسمی‌شان به افغانستان، از فابریکه لبنیات «سلطان تازه» مربوط به شرکت کفایت گروپ در شهر مزار شریف ولایت بلخ بازدید کردند. 
این هیئت شامل چهار تن از رؤسای وزارت زراعت و وزارت آب ازبکستان بود و در این بازدید شماری از مسئولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری افغانستان نیز حضور داشتند.
در جریان بازدید، مسئولان فابریکه «سلطان تازه» خواستار همکاری و فراهم‌سازی زمینه صادرات محصولات لبنی‌شان به کشور ازبکستان شدند. آن‌ها بر آمادگی کامل برای تأمین لبنیات صحی و باکیفیت برای بازارهای منطقه تأکید کردند.
هیئت ازبکستانی ضمن استقبال از این پیشنهاد، اعلام آمادگی کردند که در صورت تولید لبنیات به شکل «فرا دما» یا UHT – که امکان نگهداری طولانی‌مدت بدون یخچال را فراهم می‌سازد – زمینه فروش محصولات فابریکه «سلطان تازه» را در تمامی ولایت‌های ازبکستان فراهم خواهند ساخت. آنان افزودند که در صورت نیاز، امکانات اتصال فابریکه به شرکت‌های خصوصی ازبکستان و آموزش نیروهای فنی را نیز فراهم می‌سازند.
فابریکه «سلطان تازه» یکی از مراکز تولید لبنیات پاستوریزه در شهر مزار شریف است که با استفاده از تکنالوژی معیاری و ظرفیت مناسب، نقش مهمی در تأمین لبنیات سالم برای باشندگان شمال کشور دارد.
این بازدید بخشی از تلاش‌ها برای گسترش همکاری‌های اقتصادی و زراعتی میان افغانستان و ازبکستان و توسعه بازار صادراتی برای تولیدات داخلی افغانستان بود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۴:۲۶
Background image

شریک‌سازی فعالیت‌های سازمان خوراک و زراعت ملل متحد با وزارت زراعت در بخش آبیاری

۱۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد  FAO فعالیت‌های این سازمان را در بخش آبیاری با مولوی بازمحمد فیضان، معین آبیاری و منابع قدرتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، شریک. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۴:۲۵
Background image

افتتاح دو پروژه صحت حیوانی در ولایت کاپیسا

۱۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۲ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
دو پروژه جدید در بخش صحت حیوانی با بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در ولایت کاپیسا افتتاح شد. این پروژه‌ها که به منظور سرویلانس. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۳:۵۱
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم در کابل

۱۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۲ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل با همکاری ریاست عمومی ترویج وزارت زراعت، از بودجه انکشافی مقدار ۵۰۰ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده گندم. . .

بازگشت به خبرها