هفت‌هزار و پنج‌صد کیلو پیاز زعفران به دهقانان سمنگان توزیع می‌شود

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۷/۳ - ۲۲:۳۵
هفت‌هزار و پنج‌صد کیلو پیاز زعفران به دهقانان سمنگان توزیع می‌شود


۳ میزان ۱۳۹۹
روند توزیع هفت‌هزار و پنج‌صد کیلوگرام پیاز زعفران، کود مخصوص، دوای قارچ‌کُش و بسته‌های زراعتی به دهقانان سمنگان آغاز شد.
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری سمنگان می‌گوید که این پیازها و بسته‌های مورد نیاز آن، به پانزده دهقان واجد شرایط در شش ولسوالی برای ساخت قطعات نمایشی زعفران توزیع می‌شود. هریک از این قطعات نیم جریب زمین مساحت خواهد داشت.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱/۳۱ - ۹:۵۲
Background image

جلسه‌ای به‌منظور بررسی جایدادهای خالصه وزارت زراعت برگزار شد

۳۱ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور رسیدگی به وضعیت جایدادهای خالصه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست ملا آغاجان آخند «حاجی سالم»، معین مالی و اداری این وزارت برگزار گردید.
در این. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱/۳۱ - ۹:۵۲
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی مدیریتی، مالی و تدارکاتی برای کارمندان وزارت زراعت

۳۰ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری ورکشاپ آموزشی مدیریتی، مالی و تدارکاتی را برای شماری از کارمندان این وزارت در تالار امور کارکنان برگزار کرد.
در آغاز. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱/۳۰ - ۱۰:۵
Background image

برای ۴۰۰ خانواده سیلاب‌زده در غور علوفه و لوازم حیوانی توزیع شد

۳۰ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور با همکاری موسسه  هماهنگی کمک‌های بشری بخشی از پروژه مالداری خویش را در شش ولسوالی این ولایت تطبیق و برای خانواده‌های آسیب‌دیده. . .

BACK TO NEWS