نظارت و کنترول کارمندان زراعت هرات از کشتارگاهای دولتی آن ولایت 

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۵/۱۰ - ۱۵:۴۰
نظارت و کنترول کارمندان زراعت هرات از کشتارگاهای دولتی آن ولایت 

۱۰ اسد ۱۴۰۳ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت ولایت هرات به هدف عرضه گوشت صحی و عاری از امراض، جلوگیری از انتشار امراض ساری و تطبیق تمام قوانین دولتی مربوط کشتار از کشتارگاه دولتی ولایت هرات نظارت و کنترول به عمل آورده و توصیه‌های لازم برای سلاخان، قصابان، صفا کاران و مسولین کشتارگاه انجام داند. 
طبق آمار جمع آوری شده به تعداد ۸۸۷ راس مواشی که از آن جمله ۸۵۶ راس مواشی سبک و ۳۱ راس مواشی سنگین کشتار گردید. 
از کشتار سه راس میش بدلیل لاغری مفرط و ابتلا به بیماری پارتوبرکلوزس و یک راس بره مبتلا به آبله گوسفندی جلوگیری گردید.
۲ لاشه گاو به دلیل تزریق دوا ضبط و جهت پاکسازی به مدت ۲۴ ساعت به سردخانه انتقال گردید. به تعداد ۱۴ عدد جگر، شش و قلب طی پروسه تفتیش بعد از کشتار بدلیل ابتلا به بیماری های انگلی توسط مفتشین صحی ضبط و بصورت صحی ازبین برده شد. در اخیر با خاتمه یافتن جریان کشتار از شستشو سالون ها با آب گرم، ضدعفونی سالون های کشتار با کلورین و پاک کاری و ضد عفونی محوطه بیرونی کشتارگاه نظارت و کنترول صورت گرفت.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۰:۳۶
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون حیوانات در ولایت بادغیس

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون حیوانات به‌منظور پیشگیری و کنترول بیماری‌های حیوانی، از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، با همکاری مؤسسات سکتور زراعت و مالداری در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۱
Background image

احیای طبیعی یک جنگل چهار هکتاری در ولایت فراه

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
یک جنگل به مساحت چهار هکتار در مربوطات مرکز ولایت فراه، در پی بارندگی‌های سال گذشته و تلاش‌های دوامدار پرسونل آمریت منابع طبیعی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۸:۳۰
Background image

بازدید هیئت ایرانی از نمایشگاه بین‌المللی محصولات زراعتی و مالداری افغانستان

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت عالی‌رتبه جمهوری اسلامی ایران به سرپرستی غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی ایران، با حضور مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها