نظارت و بررسی قصابی‌ها و فروشگاه‌های محصولات حیوانی در پروان

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۵۶
نظارت و بررسی قصابی‌ها و فروشگاه‌های محصولات حیوانی در پروان

۲۷ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
کارمندان آمریت خدمات مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان از ۳۳ باب قصابی و فروشگاه‌های گوشت طیور در شهر چاریکار نظارت و بررسی کردند.
این بررسی طبق پلان کاری از سوی مدیریت عمومی صحت حیوانی و مدیریت کنترول محصولات حیوانی تطبیق گردید که در نتیجه آن، مقدار ۲۱ کیلوگرام گوشت فاسد و ۱۴۵ عدد تخم مرغ تاریخ گذشته جمع‌آوری و ضبط شد. محصولات ضبط‌شده در حضور انجنیر سمیع‌الله ساحل، آمر منابع طبیعی، در چاه عمیق دفن گردید.
به گفته مسئولان، هدف از این بررسی جلوگیری از فروش محصولات حیوانی بی‌کیفیت، ملوث و فاسد شده و ارائه خدمات سالم و عاری از امراض برای شهروندان می‌باشد.
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پروان تأکید کرده که روند نظارت و کنترل محصولات حیوانی به گونه منظم و همه‌روزه در تمام ساحات این ولایت ادامه دارد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۳:۳۸
Background image

تدویر نشست سکتور زراعت و انکشاف دهات با موسسات همکار در ولایت غور

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
نشست مشترک سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت غور با حضور نمایندگان موسسات همکار در تالار ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت برگزار شد.
این نشست به ریاست شیخ حفیظ. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۳:۳۷
Background image

برگزاری برنامه آموزشی کشت تا برداشت نبات هنگ در ولسوالی دهدادی بلخ

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
تیم تخنیکی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برنامه آموزشی‌ای را تحت عنوان «آماده‌سازی زمین تا برداشت حاصل نبات هنگ» برای ۲۳ تن از دهاقین ولسوالی دهدادی ولایت بلخ برگزار. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۱:۹
Background image

آغاز برنامه آموزشی برای کارمندان ریاست زراعت ولایت پروان

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در راستای ارتقای ظرفیت و انکشاف مهارت‌های کارمندان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، سه تن از کارمندان مسلکی ریاست امور کارکنان جهت تدویر برنامه آموزشی به ولایت پروان. . .

بازگشت به خبرها