نظارت رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت از کول حشمت خان در کابل

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۹/۲۹ - ۱۰:۴
نظارت رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت از کول حشمت خان در کابل

مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری  از فعالیت‌های کول حشمت خان بازدید کرد.
وی ضمن بررسی عملکرد کارمندان و کارگران، از بخش‌های مختلف این منطقه دیدن کرد و از تلاش‌ها و فعالیت‌های مسئولین تقدیر نمود.
رئیس عمومی منابع طبیعی بر اهمیت کول حشمت خان به‌عنوان پناه‌گاهی برای پرندگان مهاجر از نقاط مختلف داخلی و خارجی تأکید کرده و از مسئولین خواست که در راستای حفاظت و تنظیم بهتر این منطقه، تلاش‌های بیشتری انجام دهند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۶:۱۵
Background image

بازدید هیئت سازمان خوراک و زراعت ملل متحد از فارم‌های تحقیقاتی کندهار

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی از سازمان خوراک و زراعت ملل متحد از فارم‌های تحقیقاتی کوهکران و سبزیجات مربوط ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با همراهی مسئولان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۶:۷
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده لوبیا و کودهای کیمیاوی برای ۶۵۰ تن از دهقانان در کندز

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور حمایت از دهقانان، افزایش حاصلات زراعتی و بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های دهقانی، برنامه توزیع تخم‌های اصلاح‌شده لوبیا و کودهای کیمیاوی در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۵:۵۵
Background image

توزیع ۳۵۰ پایه ماشین درو برای دهاقین پنجشیر؛ گامی در جهت زراعت میکانیزه

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع ۳۵۰ پایه ماشین درو برای دهاقین مستحق در ولسوالی پریان ولایت پنجشیر، از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت و با همکاری کمیته بین‌المللی صلیب سرخ آغاز. . .

بازگشت به خبرها