نظارت رئیس زراعت سمنگان از پروژه‌های باغچه‌های خانگی و پروسس میوه‌جات

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۸ - ۱۰:۵۲
نظارت رئیس زراعت سمنگان از پروژه‌های باغچه‌های خانگی و پروسس میوه‌جات

۸ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از پروژه‌های موسسه کمک‌رسانی «دبلیو اچ اچ» در زمینه باغچه‌های خانگی و پروسس میوه‌جات و سبزیجات در مرکز ایبک نظارت به‌عمل آورد.
در جریان این بازدید، رئیس زراعت سمنگان از تلاش‌ها و فعالیت‌های این موسسه قدردانی کرده و خواستار برداشتن گام‌های عملی برای ایجاد زمینه اشتغال‌زایی پایدار برای خانواده‌های فقیر و بی‌بضاعت شد.
موسسه یادشده در بخش پروسس میوه‌جات و سبزیجات شامل ساخت آچار و مربا، ۱۲۲ خانم فقیر و نیازمند را در دو ولسوالی تحت حمایت قرار داده است.
همچنین در بخش باغچه‌های خانگی، ۳۰۶ فامیل زنانه و مردانه از قریه‌های ولسوالی خُلم و مرکز ایبک شامل برنامه حمایتی این موسسه می‌باشند.
ریاست زراعت سمنگان بر همکاری بیشتر نهادهای کمک‌رسان در راستای بهبود وضعیت معیشتی مردم و تقویت زراعت محلی تأکید ورزیده است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۶ - ۱۳:۱۵
Background image

انتقال زمین از سوی ریاست اراضی وزارت زراعت به وزارت ارشاد، حج و اوقاف

۱۶ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست استملاک و اسکان مجدد ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری رئیس استملاک و اسکان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۶ - ۱۳:۱۳
Background image

توزیع تجهیزات زنبورداری در ولسوالی چهاردره ولایت کندز

۱۶ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز با همکاری دفتر داکار، تجهیزات ضروری زنبورداری را به شماری از زنبورداران ولسوالی چهاردره این ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۶ - ۱۳:۱۲
Background image

ارائه گزارش فعالیت‌های ریاست عمومی عشر و زکات و ریاست امور کارکنان به معین مالی و اداری وزارت زراعت

۱۶ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست عمومی عشر و زکات و ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری طی نشست‌های جداگانه، پلان‌ها و گزارش فعالیت‌های سال ۱۴۰۴ را به مولوی نورالدین‌عمیر. . .

بازگشت به خبرها