نظارت بر توزیع وسایل شیردوشی و تولید لبنیات برای زنان در شماری از قریه‌های بدخشان

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۰:۳۳
نظارت بر توزیع وسایل شیردوشی و تولید لبنیات برای زنان در شماری از قریه‌های بدخشان

۲۵ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور تقویت اقتصاد خانواده‌ها و حمایت از ایجاد گروپ‌های تولید لبنیات، روند توزیع وسایل ابتدایی و مورد نیاز شیردوشی و تولید لبنیات برای زنان مستفیدشونده در شماری از قریه‌های ولایت بدخشان تطبیق گردید.
این اقدام پس از برگزاری یک برنامه آموزشی چندروزه در بخش شیردوشی صحی، حفظ‌الصحه و چگونگی ایجاد و مدیریت گروپ‌های تولید لبنیات عملی شد. هدف از این برنامه، ارتقای ظرفیت زنان و فراهم‌سازی زمینه‌های کار پایدار در سطح قریه‌ها عنوان گردیده است.
روند توزیع وسایل در قریه‌های جته، آبسیتی و صمتی انجام شد و تحت نظارت مدیریت اقتصاد خانواده آمریت امور زراعتی این ریاست قرار داشت. وسایل به‌گونه شفاف و عادلانه به مستفیدشوندگان تسلیم گردید.
گفته می‌شود که تطبیق این برنامه نقش مؤثری در بهبود سطح معیشت خانواده‌ها، افزایش توانمندی اقتصادی زنان و توسعه فعالیت‌های تولید لبنیات در سطح قریه‌ها خواهد داشت.ش

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۶:۴۴
Background image

برای ۳۴ دهقان در ولسوالی نهرشاهی بلخ پیاز زعفران توزیع شد


۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، با همکاری دفتر «دست‌به‌دست»، برای ۳۴ تن از دهقانان قریه سیاه‌گرد ولسوالی نهرشاهی، ۶ هزار و ۳۸۰ کیلوگرام پیاز زعفران توزیع کرد. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۶:۴۳
Background image

فعالیت‌های مؤسسه ریشه جهانی برای زندگی در بدخشان نظارت و ارزیابی شد


۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیأتی از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، از فعالیت‌ها و دستاوردهای مؤسسه ریشه جهانی برای زندگی (Global Roots)  در بخش تطبیق پروژه «باغچه خانگی» نظارت و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۶:۳۶
Background image

برای ۱۵۰ خانواده نیازمند در ولسوالی قوش‌تپه جوزجان مواد غذایی توزیع شد


۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
به‌منظور رسیدگی به مشکلات خانواده‌های بی‌بضاعت و نیازمند، برای ۱۵۰ خانواده در ولسوالی قوش‌تپه ولایت جوزجان، کوپن مواد غذایی توزیع شد.
این کمک‌ها از سوی ریاست زراعت،. . .

BACK TO NEWS