نظارت از کار پروژه کانال زراعتی در ولسوالی عنابه پنجشیر

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۳ - ۱۲:۳۴
نظارت از کار پروژه کانال زراعتی در ولسوالی عنابه پنجشیر

۳ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر از روند کار کانال زراعتی قریه پائین ولسوالی عنابه آن ولایت نظارت به‌عمل آوردند .
این کانال، چهار کیلومتر طول، ۱.۵ متر عرض و ۱.۴ متر ارتفاع دارد و آبیاری ۱۰۰ جریب زمین زراعتی را فراهم می‌سازد. در حال حاضر ۱۰۹۲ متر آن توسط مؤسسه نسل های آینده  پخته‌کاری می‌گردد.
بر اساس هدایت فضل‌الله دیوبند رئیس زراعت پنجشیر، هیأتی متشکل از آمر تنظیم منابع طبیعی، آمر امور زراعتی و مدیر عمومی تکنالوژی‌های جدید آبیاری همراه با سید حضرت علوی رئیس مؤسسه متذکره از این پروژه بازدید نمودند.
در این پروژه ۱۳۸ کارگر مصروف کار بوده و هر یک ماهانه مبلغ ۶۴۰۰ افغانی مزد دریافت می‌کنند. مسئولان در جریان نظارت، در بخش هماهنگی و پیشبرد امور نظریات خود را شریک ساختند و بر تسریع کار تأکید نمودند.
ریاست زراعت پنجشیر اظهار امیدواری کرده است که کار پروژه در وقت تعیین‌شده تکمیل گردد و از اهالی محل خواسته شد تا در آینده در زمینه نگهداری این کانال همکاری لازم داشته باشند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۴۹
Background image

بر تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت تأکید شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری این وزارت، برگزار شد.
در این نشست،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۵۷
Background image

در مرکز شهرنه پکتیکا، ماشین‌های خشک‌کن میوه و سبزیجات برای ده‌ها دهقان توزیع شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ محرم الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۳۲
Background image

پروژه بدیل کشت کوکنار به ارزش ۱.۳ میلیون دالر در کندهار تکمیل شد؛ هزاران دهقان و مالدار تحت پوشش قرار گرفتند

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه دوساله توسعه بدیل کشت کوکنار و حمایت از دهقانان و مالداران به ارزش ۱.۳ میلیون دالر امریکایی در چهار ولسوالی ولایت کندهار با موفقیت. . .

بازگشت به خبرها