نظارت از پروژه کانال آبیاری سرقول توپچی در مرکز بامیان

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۹/۲۲ - ۹:۲۱
نظارت از پروژه کانال آبیاری سرقول توپچی در مرکز بامیان

 انجنیران ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان به همراه انجنیر موسسه نسل‌های آینده افغانستان از پروژه کانال آبیاری سرقول توپچی در مرکز بامیان نظارت کردند.
این کانال با طول ۳۰۶ متر، عرض ۶۰ سانتی‌متر و ارتفاع ۸۰ سانتی‌متر در حال ساخت است و انتظار می‌رود صدها خانواده به‌صورت مستقیم و هزاران خانواده به‌صورت غیرمستقیم از آن بهره‌مند شوند.
تاکنون حدود ۶۵ درصد کار این پروژه تکمیل شده است. با این حال، به دلیل سردی هوا، روند کار موقتاً متوقف شده تا کیفیت پروژه حفظ شود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۶:۴۰
Background image

آغاز کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی برای پیشگیری از تب کانگو در ولایت فاریاب


۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع بیماری خطرناک تب خون‌دهنده کانگو، آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی را با. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۳۴
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی درباره تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی یک‌روزه تحت عنوان «تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان» با حضور نمایندگان ادارات دولتی، پوهنتون بغلان، انجمن‌های زراعتی و جنگلداری، فعالان محیط زیست. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

توزیع خشکن‌های آفتابی و نظارت از پروژه‌های زراعتی در ولسوالی بگرام ولایت پروان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به اساس هدایت مولوی روح‌الله روحانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، برنامه‌های متعدد زراعتی و حمایتی در ولسوالی بگرام این ولایت اجرا و مورد نظارت قرار گرفت.. . .

BACK TO NEWS