نظارت از پروژه سرسبزی در فارم باغ ذخیره تالقان

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۸/۱۵ - ۱۵:۴
نظارت از پروژه سرسبزی در فارم باغ ذخیره تالقان

۱۵ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار با نظارت از پروژه سرسبزی در فارم باغ ذخیره تالقان، فعالیت‌های این پروژه را که قبلاً آغاز شده است، مورد بررسی قرار داد.
 این پروژه قرار است در سال جاری با استفاده از پلان انکشافی واصله از مقام وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به اجرا درآید.
فعالیت‌های اصلی که در این پروژه تطبیق خواهد شد، شامل قلبه و هموار کاری موازی ۲۴هزار  مترمربع زمین از طریق قلبه ۳فال، قلبه و هموار کاری ۲۴هزار  مترمربع زمین از طریق قلبه ۹فال، آماده ساختن پلات بندی و هموار کاری موازی ۲۴هزار  مترمربع زمین، خویشاوه و کتمن کاری موازی ۸ جریب زمین برای ۳ مرتبه، پاک کاری جوی به طول ۴۰۰ متر، تهیه ۲۰ مترمکعب کمپوست، یکه کاری نهال به تعداد ۱۰هزار  اصله نهال و بذر در ساحه آزاد به طول ۲هزار  متر مربع زمین است.
قابل یادآوری است که علاوه بر فعالیت‌های ذکر شده، در بالای ۸ جریب زمین آماده شده، نهال‌های مثمر شامل بادام، زردآلو، سیب، گیلاس، ناک، چهارمغز و قلمه انگور بذر گردیده و ۴۰هزار  اصله نهال پرورش یافته از داخل دو باب سبزخانه‌ها به ساحه آزاد انتقال می‌یابد. این اقدامات به منظور بهبود منابع طبیعی و افزایش تولیدات زراعتی در ولایت تخار صورت می‌گیرد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۵۱
Background image

آغاز کمپاین کنترول امراض و آفات نباتی در ولسوالی رخه

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر در  ولسوالی رخه کمپاین کنترول و جلوگیری از امراض و آفات نباتی را در شماری از قریه‌جات این ولسوالی آغاز کرد.
این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۴۹
Background image

دیدار رئیس زراعت پنجشیر با مسئول کمیته صلیب سرخ پیرامون تداوم همکاری‌ها در بخش زراعت

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
قاری فضل‌الله دیوبند رئیس زراعت، آبیاری و مالداری در یک دیدار رسمی با هدایت‌الله ساحل مسئول کمیته صلیب سرخ و هیئت همراهش در مقر این ریاست دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۴۸
Background image

سفر هیئت تخنیکی به کندز برای سروی و تثبیت چراگاه‌ها

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌منظور سروی، تشخیص و تثبیت چراگاه‌های ولایات شمالی کشور، پس از ولایت بغلان به ولایت کندز سفر کرد. 
این هیئت به رهبری. . .

بازگشت به خبرها