نظارت از پروژه احداث قوریه نهال‌های مثمر و غیر مثمر در ولسوالی قیصار

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱/۶ - ۱۱:۲
نظارت از پروژه احداث قوریه نهال‌های مثمر و غیر مثمر در ولسوالی قیصار

کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب از پروژه احداث قوریه نهال‌های مثمر و غیر مثمر در باغ ترویجی و تحقیقی ولسوالی قیصار که توسط کمیته ناروی تمویل می‌شود، نظارت کردند.
باغ ترویجی و تحقیقی ولسوالی قیصار که بیش از ۳۰ جریب مساحت دارد، شامل ۱۵ جریب زمین است که بر اساس تفاهمنامه همکاری میان ریاست زراعت و دفتر ولایتی کمیته ناروی، برای احداث قوریه نهال‌های مثمر و غیر مثمر اختصاص یافته است.
مدیر عمومی ترویج ریاست زراعت فاریاب، همکاری‌های فنی و تخنیکی این پروژه را در بخش خدمات ترویجی و زراعتی مؤثر دانسته و ابراز امیدواری کرد که این همکاری‌ها در دیگر ولسوالی‌ها نیز توسعه یابد.
همچنین مسئول باغداری مدیریت عمومی ترویج، ایجاد قوریه تولید نهال‌های مثمر را یک گام اساسی در رشد باغداری عنوان کرده و بر تولید نهال‌های سالم و مقاوم در برابر بیماری‌ها و شرایط نامساعد محیطی تأکید کرد.
قابل ذکر است که خدمات تحقیقی و ترویجی زراعت، نقش اساسی در بهبود تولیدات زراعی، تقویت امنیت غذایی و بهبود معیشت زارعین و باغداران ایفا می‌کند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۵:۳۸
Background image

معین زراعت و مالداری از روند آمادگی‌های نمایشگاه بین‌المللی زراعت و مالداری افغانستان بازدید کرد

۱۸ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از روند آمادگی‌ها برای برگزاری نمایشگاه بین‌المللی زراعت و مالداری افغانستان در چمن حضوری کابل. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۵:۳۴
Background image

کمپاین واکسیناسیون در برابر بیماری بروسلوز در پکتیکا آغاز می‌شود

۱۸ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
کمپاین واکسیناسیون در برابر بیماری بروسلوز، با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا و حمایت مالی سازمان جهانی غذا (WFP)، در مرکز. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۵:۳۰
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت به ولایت فراه سفر کرد

۱۸ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در رأس یک هیئت به ولایت فراه سفر کرده و با مسئولان محلی و کارمندان ریاست زراعت این ولایت دیدار و گفت. . .

بازگشت به خبرها