نظارت از قصابی‌های شهر میمنه ولایت فاریاب  

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۴ - ۱۲:۲۲
نظارت از قصابی‌های شهر میمنه ولایت فاریاب  

۴ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
آمر مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب از قصابی‌های شهر میمنه نظارت و کنترول به عمل آورد.
این بررسی که به رهبری داملا محب‌الله قادری و با حضور یک هیئت پنج‌نفره انجام شد، با هدف معاینه گوشت‌های ذبح‌شده براساس معیارهای طبی حیوانی و کنترول حفظ‌الصحه دوکان‌های قصابی صورت گرفت.
آمر مالداری و صحت حیوانی تأکید کرد که رعایت اصول بهداشتی در تمام فعالیت‌ها ضروری است، اما در بخش‌هایی مانند عرضه گوشت، اهمیت بیشتری دارد. وی هشدار داد که مصرف مواد غذایی آلوده می‌تواند منجر به بیماری‌های خطرناک از جمله تب کانگو شود و نظارت بر مراکز عرضه گوشت از این نظر اهمیت ویژه‌ای دارد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۹ - ۱۳:۱۹
Background image

توزیع پول نقد برای ۱۲۷۱ تن افراد مستحق در ولسوالی خم‌آب ولایت جوزجان

۱۹ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان در همکاری یک موسسه همکار به هدف بلند بردن سطح اقتصادی خانواده‌ها و ایجاد فرصت‌های کاری، برای ۱ هزار ۲۷۱ تن از افراد مستحق در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۹ - ۱۳:۱۶
Background image

در دو ولسوالی ولایت کندهار از قاچاق نزدیک به ۴۰۰ رأس مواشی بزرگ و کوچک جلوگیری شد

۱۹ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار تحت رهبری این ریاست و با همکاری مسئولان زراعت و مالداری ولسوالی‌های ریگستان و سپین‌بولدک و همچنان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۹ - ۱۳:۱۴
Background image

توزیع نهال‌های غیرمثمر و تخم سبزیجات برای دهقانان در ولایت دایکندی

۱۹ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی در هماهنگی با کمیته ناروی برای افغانستان، برنامه توزیع نهال‌های غیرمثمر و تخم سبزیجات را برای دهقانان در ولسوالی‌های نیلی،. . .

بازگشت به خبرها