نظارت از فعالیت قصابی‌ها و لبنیات فروشی‌های بازار جمال آغه ولایت کاپیسا

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۹/۱ - ۱۲:۱
نظارت از فعالیت قصابی‌ها و لبنیات فروشی‌های بازار جمال آغه ولایت کاپیسا

۱ قوس ۱۴۰۲ هـ.ش
 ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا به‌منظور کنترول و جلوگیری از شیوع امراض ساری حیوانات به انسان‌ها و جلوگیری از ‌فروش محصولات بی‌کیفیت و تاریخ گذشته از جریان فعالیت از قصابی‌ها و لبنیات فروشی‌های بازار جمال آغه ولسوالی حصه دوم کوهستان نظارت نمود.
در جریان این فعالیت به قصابان و لبنیات فروشان در مورد ارائه خدمات با کیفیت و جلوگیری از فروش محصولات بی‌کیفیت معلومات داده شد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۲۶
Background image

برگزاری ورکشاپ سه‌روزه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست زراعت فاریاب

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی سه‌روزه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب در مرکز و ولسوالی‌ها، از سوی ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۲۴
Background image

برای تطبیق کمپاین واکسیناسیون مواشی در بلخ ۹۵ هزار و ۶۰۰ دوز واکسین اختصاص یافت

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری اداره خوراک و زراعت ملل متحد «FAO»، برنامه آگاهی‌دهی کمپاین واکسیناسیون طاعون نشخوارکنندگان کوچک، بروسلوز و لمپی‌اسکین. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۲۱
Background image

برنامه آموزشی آمادگی برای کمپاین واکسیناسیون حیوانات در برابر بیماری لمپی‌اسکین در حوزه جنوب‌شرق آغاز شد

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ رَبیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا، با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد «FAO» و تحت نظارت مستقیم آمریت مالداری، برنامه. . .

بازگشت به خبرها