نظارت از جریان کمپاین واکسین بیماری‌های پی پی آر و آبله گاوی در ولسوالی پریان پنجشیر

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۹/۲۷ - ۱۴:۵۰
نظارت از جریان کمپاین واکسین بیماری‌های  پی پی آر و آبله گاوی در ولسوالی پریان پنجشیر


۲۷ قوس ۱۴۰۳ هـ.ش
کمپاین واکسین طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) و آبله گاوی (LSD) که چند روز پیش در ولایت پنجشیر آغاز شده بود، همچنان به‌گونه‌ی عملی ادامه دارد.
 به همین منظور قاری فضل‌الله دیوبند رئیس زراعت پنجشیر، همراه با آمر مالداری و صحت حیوانی و شماری از کارمندان این اداره، از جریان کمپاین در ولسوالی پریان نظارت نمودند.
هیئت نظارت‌کننده پیشرفت این کمپاین را موفق ارزیابی کرده و توصیه‌های لازم را به مسئولین ارائه نمود. این برنامه به کمک مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و همکاری ریاست زراعت تطبیق می‌شود و هدف آن وقایه مواشی از بیماری‌های ویروسی PPR و LSD می‌باشد.
قابل یادآوری است که بیماری‌های متذکره خسارات سنگینی به مواشی وارد می‌کنند و واکسین آن‌ها مدت سه سال معافیت ایجاد می‌کند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۵:۳۶
Background image

توزیع کندوهای نگهداری غله و آرد برای دهاقین ولسوالی سیاگرد ولایت پروان

۳۱ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به دستور رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، در ولسوالی سیاگرد، ۱۷۸ کندو برای نگهداری غله و آرد گندم بین دهاقین این ولسوالی توزیع شد.
این اقدام در پی توزیع ۱. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۵:۳۶
Background image

توزیع تخم بذری جواری و کودهای کیمیاوی برای دهاقین در ولایت پروان

۳۱ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان به هدف بلند بردن سطح تولیدات زراعتی و ترویج کشت قطاری، برای ۳۰ تن از دهاقین قطعات نمایشی جواری در ولسوالی‌های بگرام، جبل. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۴:۱۸
Background image

وزیر زراعت افغانستان با معین وزارت انرژی روسیه دیدار کرد

 

۳۱ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت افغانستان، به همراه هیئتی در حاشیه کنفرانس اقتصادی ۲۰۲۵ روسیه با معین وزارت انرژی این کشور و شماری از مسئولان آن اداره دیدار و گفت. . .

BACK TO NEWS