نظارت از بازسازی کانال‌های زراعتی در ولایت کاپيسا

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۱۵ - ۱۱:۵۲
نظارت از بازسازی کانال‌های زراعتی در ولایت کاپيسا

۱۵ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش
به اساس هدایت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپيسا، کارمندان تخنیکی این اداره از پیشرفت پروژه‌های بازسازی کانال امین‌الحق پادشاه، کانال مسعودجان و کانال زراعت نظارت همه‌جانبه انجام دادند.
در این بازدید مشخص شد که کار کانال آبیاری امین‌الحق پادشاه حدود ۹۸ درصد تکمیل شده است و کانال آبیاری مسعودجان نیز به حدود ۸۵ درصد پیشرفت رسیده است. اما به دلیل سردی هوا، کار این دو کانال موقتاً متوقف شده است. فعالیت‌های کندن‌کاری، هموارکاری و کمپکشن در کانال زراعت نیز همچنان ادامه دارد.
این کانال‌ها با بودجه سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد تمویل شده‌اند و هدف از این پروژه‌ها مدیریت آب‌های سطحی، بهبود وضعیت آبیاری، بازسازی دهانه‌ها، تحکیم کاری، جلوگیری از ضایعات آب و توزیع یکسان آب در مناطق پایین‌آب برای دهاقین و اهالی مناطق مربوطه می‌باشد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۱۵:۴۹
Background image

نزدیک به ۱۷۶ هکتار باغ پسته در بادغیس احیا شد

۱۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت بادغیس می‌گویند که پس از روی کار آمدن امارت اسلامی افغانستان، نزدیک به ۱۷۶ هکتار زمین در این ولایت به باغات پسته اختصاص یافته و دوباره احیا شده. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۱۵:۴۸
Background image

بازدید رئیس زراعت تخار از مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی کلفگان

۱۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
به سلسله برنامه‌های نظارت منظم از فعالیت‌های مدیریت‌های خدمات زراعتی ولسوالی‌ها، قاری قطب‌الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری تخار همراه با هیئت همکارش از مدیریت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۱۵:۴۸
Background image

بازدید از جریان اعمار فارم مرغ پروری در تخار

۱۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار از روند اعمار فارم پرورش مرغ در قریه جغتای ولسوالی خواجه غار  بازدید به عمل آوردند .
این فارم که شامل دو سالون با ظرفیت. . .

بازگشت به خبرها