نشست کمیته‌ی رهبری برنامه‌های «CLAP» و «SNaPP2» برگزار شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۸ - ۱۶:۲۵
نشست کمیته‌ی رهبری برنامه‌های «CLAP» و «SNaPP2» برگزار شد

۸ دلو ۱۳۹۹
نشست کمیته‌ی رهبری برنامه‌های زراعت و مالداری به اشتراک مردم «CLAP» و حمایت از اولویت ملی دوم «SNaPP2» در تالار جلسات این برنامه‌ها، تحت ریاست حشمت‌الله غفوری، معین آبیاری و منابع طبعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری تدویر یافت. هدف از برگزاری این جلسه، تشریح دست‌آوردها و بحث روی پلان‌های مؤثر برای سال آینده گفته شده است.
در این جلسه که نماینده‌گان وزارت‌های احیا و انکشاف دهات، مالیه، و امور زنان اشتراک داشتند، در آغاز مصطفی حامد ضیاء رییس برنامه‌های زراعت و مالداری به اشتراک مردم «CLAP» و حمایت از اولویت ملی دوم «SNaPP2»، پیرامون فعالیت‌ها و دست‌آوردهای هر دو پروژه به طور جامع و مفصل معلومات ارایه کرد. آقای ضیاء هم‌چنان در ادامه پلان‌های سال آینده این پروژه‌ها را تشریح کرد.
حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، بعد از شنیدن معلومات کامل درباره فعالیت‌ها، دست‌آوردها و پلان‌های سال آینده این برنامه‌ها، هدایت مفصلی جهت تطبیق مؤثر فعالیت‌های برنامه‌ها در سال آینده، افزایش تولیدات زراعتی، بهبود کیفیت تولیدات و توسعه فعالیت‌های زراعتی در بخش زراعت للمی، به خصوص گندم ارایه کرد.
آقای غفوری به بخش آبیاری برنامه‌های مذکور به طور مشخص وظیفه سپردند تا در تطبیق پروژه‌ها از استراتژی آبیاری در مناطق خشک پیروی کنند و هم‌چنان روی دو طرح مشخص در بخش‌های آبیاری قطره‌ای یا بارانی و آبیاری سطحی در مشورت با سایر پروژه‌ها در ولایات تحت پوشش برنامه‌ها کار کنند تا بتوانیم از آن‌ها در بخش آبیاری مؤثر استفاده کنیم.
در اخیر به مسوولان برنامه‌های مذکور هدایت داده شد تا به خاطر بحث بیش‌تر در بخش‌های تخنیکی، جلسات مشابه دیگر نیز تدویر شود.
جلسه‌ی این کمیته به طور سالانه طبق ضرورت در سطح وزارت‌ها برگزار می‌گردد و نظرات اعضای کمیته شامل پلان‌های سال‌های آینده می‌شود و در ولایات تحت پوشش تطبیق می‌گردد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۶ - ۱۵:۱۴
Background image

تکمیل و بهره‌برداری چهار پروژه ساختمانی حوض‌های آبیاری در دایکندی

۶ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

چهار پروژه ساختمانی حوض‌های آبیاری در ولسوالی نیلی و شهرستان ولایت دایکندی تکمیل و رسماً به بهره‌برداری سپرده شد.

این پروژه‌ها با تمویل مالی کشور شاهی ناروی و با بودجه. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۶ - ۱۵:۷
Background image

برگزاری جلسه ماهوار تثبیت آنتن‌های مخابراتی در وزارت زراعت

۶ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

جلسه ماهوار تثبیت آنتن‌های مخابراتی تحت سرپرستی مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور نمایندگان وزارت‌های مالیه و مخابرات،. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۶ - ۱۴:۴۰
Background image

برگزاری جلسه مشترک برای جلوگیری از حملات پلنگ برفی و حفاظت حیات وحش در واخان بدخشان

۶ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

جلسه‌ای به ریاست مولوی عبدالاحد خلیل رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در رابطه به جلوگیری از حملات پلنگ برفی بالای مواشی و حفاظت حیات وحش در حال. . .

بازگشت به خبرها