نشست وزیر زراعت با مسوولان محلی ولایت ننگرهار پیرامون حفظ جنگلات

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۸/۳ - ۱۰:۱۸
نشست وزیر زراعت با مسوولان محلی ولایت ننگرهار پیرامون حفظ جنگلات

۳ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر خود به ولایت ننگرهار، با مقامات امارتی ولایت ننگرهار دیدار و در مورد اهمیت حفظ جنگلات و جلوگیری از قطع آنها گفتگو کرد.
 در این نشست که با حضور مولوی عزیزالله مصطفی معاون ولایت ننگرهار، محمد طاهر مبارز آمر امنیت قوماندانی، مولوی عبدالرحمان ایوبی رئیس استخبارات و دیگر مقامات ارشد این ولایت برگزار شد، تاکید شد که از قطع جنگلات جلوگیری شود.
وزیر زراعت در سخنانش با اشاره به وضعیت جنگلات از دوره داوود خان به بعد، گفت: «از آن زمان تاکنون توجه لازم به جنگلات نشده و مسوولیت شرعی و وظیفوی ما است که از قطع جنگلات جلوگیری کنیم. هر جایی که جنگل‌ها قطع شده، شاهد آفات و عواقب طبیعی ناگوار بوده‌ایم.»
در ادامه، مقامات حاضر نیز با سخنان خود حمایتشان را از برنامه‌های حفظ جنگلات اعلام کرده و اطمینان دادند که تدابیر لازم برای جلوگیری از قطع جنگلات اتخاذ خواهد شد.
این نشست با حضور مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، مولوی عبدالحق مخدوم معین وزارت امور داخله، مولوی احمد الله زاهد معین وزارت صنعت و تجارت  و دیگر مقامات مربوطه برگزار شد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۰:۲۵
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی در ولسوالی واخان بدخشان

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین نهال‌شانی در ولسوالی واخان ولایت بدخشان از سوی کارمندان ریاست زراعت بدخشان در آن ولسوالی  با همکاری اداره ولسوالی و نهادهای مربوطه آغاز شد.
این کمپاین به اساس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۰:۲۰
Background image

غرس انواع نهال‌های مثمر در فارم تحقیقاتی گنج‌آباد اشکاشم بدخشان

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از غرس انواع نهال‌های مثمر تجارتی در فارم تحقیقات زراعتی گنج‌آباد ولسوالی اشکاشم خبر می‌دهد.
به اساس معلومات این اداره، در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۰:۱۹
Background image

پر شدن ‌های جدید در خوست؛ نتایج مثبت برنامه مدیریت آب وزارت زراعت

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در راستای مدیریت مؤثر آب در سطح کشور، تلاش‌های خود را بیشتر تسریع بخشیده است. در همین چارچوب، شش  تازه اعمارشده در ولسوالی‌های صبری، باک و. . .

بازگشت به خبرها