نشست مشورتی چگونگی تولید تخم‌های بذری و تحقیقات دایر گردید

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۷ - ۱۱:۱۵
نشست مشورتی چگونگی تولید تخم‌های بذری و تحقیقات دایر گردید

۷ دلو ۱۴۰۲ هـ.ش
گفتمان مشورتی چگونگی تولید تخم‌های اصلاح شده بذری و تحقیقات روی دانه‌های با کیفیت نباتی با اشتراک مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، روساء و متخصصان ریاست‌های مسلکی سکتور زراعت و رهبری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دایر شد.
در آغاز مجلس معین زراعت و مالداری در مورد اهمیت تحقیقات و تهیه تخم‌های اصلاح شده صحبت نموده تاکید نمود که رهایی افغانستان از وابستگی و محتاجی و رفتن به سمت خودکفایی نیاز  به تحقیقات درست و تهیه تخم‌های اصلاح شده بذری دارد تا به دسترس دهقانان قرار گردد.
همچنان نجیب ‌امیرزی معاون سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و مسوولان بخش‌های مربوط در مورد فعالیت‌ها و همکاری‌های شان در بخش تحقیقات، توزیع تخم اصلاح شده ‌بذری و خوراک حیوانی معلومات ارائه نموده و به تعهد همکاری‌شان تاکید نمودند.
در ادامه جلسه متخصصان و روساء حاضر سکتور زراعت و تحقیقات نیز نظریات خویش را شریک ساخته و نیازمندی افغانستان را مطرح نمودند.
همچنان در جلسه روی همکاری‌های مشترک در مورد تحقیقات محصولات زراعتی و مالداری و کمک به دهقانان صحبت صورت گرفت.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۱
Background image

بررسی چالش‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی در ولایت هرات

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور بررسی مشکلات و نگرانی‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی با حضور مولوی فخرالدین نقشبندی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات و مسئولان شرکت‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۰
Background image

نظارت از روند بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی محمد عظیم طارق رئیس تنظیم ساحات حفاظت‌شده و سرپرست ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از روند کار پروژه بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۰:۲۲
Background image

آغاز روند توزیع کارت برای دریافت تخم‌های اصلاح‌شده به ۱۵۰۰ دهقان در ولایت خوست

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع کارت به‌منظور دریافت تخم‌های اصلاح‌شده برای ۱۵۰۰ دهقان مستحق در سه واحد مربوط به مرکز ولایت خوست، تحت نظارت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت آغاز شد. . .

BACK TO NEWS