نشست مشورتی معین زراعت و مالداری با موسسات همکار در بخش مالداری و صحت حیوانی برگزار شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۲/۲۵ - ۹:۴۸
د کرنې او مالدارۍ مرستیال د مالدارۍ او څارویو روغتیا په برخه کې همکارو مؤسسو سره مشورتي ناسته وکړه

۲۵ ثور ۱۴۰۴  هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دفتر کارش با مسئولان دفاتر و موسسات فعال در بخش خدمات مالداری و صحت حیوانی نشست مشورتی برگزار کرد.
در این نشست، رؤسای ریاست عمومی مالداری و صحت حیوانی و نمایندگان نهادها و موسساتی چون سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، اکشن‌اید، کمیته هالند، بنیاد آغاخان، بنیاد عمران سازمان ملل، افغان‌اید، اکتید و دی‌سی‌ای حضور داشتند.
هدف این نشست بررسی راه‌های جلوگیری از شیوع مرض “طبق” و سایر بیماری‌های حیوانی و تقویت خدمات برای مالداران عنوان شد. معین زراعت و مالداری گفت که هدف اصلی این نشست، جلوگیری از سرایت و آلوده شدن حیوانات به امراض جلدی است تا از یک‌سو تولیدات غذایی سالم و باکیفیت برای مردم فراهم گردد و از سوی دیگر به مالداران خدمات مؤثر ارائه شود.
در ادامه، نمایندگان موسسات نظریات خود را مطرح کرده و روی تدوین یک برنامه عملیاتی مشترک توافق نمودند. قرار است در روزهای آینده گام‌های عملی برای رسیدگی به وضعیت مواشی برداشته شود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۵:۳۳
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان سازمان غذایی جهان

۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیداری با مسئولان سازمان غذایی جهان (WFP)، در مورد گسترش همکاری‌ها، هماهنگی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۵:۳۱
Background image

رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت روند مدیریت و جمع‌آوری عواید در بلخ را بررسی کرد

۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۶ رَبیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی ضیاءالدین واقف، رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی خویش به ولایت بلخ، با مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۴:۴۷
Background image

جلسه هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان ولایتی برگزار شد

۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه آنلاین هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان پلان و پالیسی، احصائیه زراعتی، انکشاف سکتور خصوصی، نظارت و. . .

BACK TO NEWS