نشست مشورتی رهبری وزارت زراعت، مالیه و تجارت و صنعت

user-admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۸/۱۸ - ۱۰:۱
دکرنې، مالیې، صنعت او سوداګرۍ وزارتونو د رهبرۍ مشورتي ناسته

رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، وزارت تجارت و صنعت و وزارت مالیه نشست مشترکی را به منظور فراهم نمودن سهولت برای سرمایه گذاران و ایجاد زمینه صادارت محصولات زراعت برگزار کردند.
 در این نشست که در وزارت زراعت دایر شده بود مولوی عطاءالله‌عمری وزیر وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در نشستی با نورالدین عزیزی وزیر تجارت و صنعت و مولوی حمدالله زاهد معین مالی و اداری وزارت مالیه با حضور داشت، مولوی صدراعظم معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، مولوی فضل الباری فضلی معین مالی و اداری وزارت زراعت، شماری از روساء، مشاورین و متخصصین هر سه وزارت صحبت نمود.
این نشست در راستای بهبود و هماهنگی کارها جهت واردات و صادرات محصولات داخلی و خارجی و ایجاد سهولت برای سرمایه گذارن جهت سرمایه گذاری در سکتور‌های مختلف مخصوصا زراعت و مالداری بحث صورت گرفت.
مولوی عطاءالله‌ عمری سرپرست وزارت زراعت در آغاز مجلس ضمن خوش آمدید حاضرین تدویر همچو نشست‌ها را ضروری عنوان نموده افزود" لازم است که در امورات کاری صحبت نموده و کارها را شریک سازیم و یکجا پیش رویم وزارت تجارت و زراعت روابط کاری زیادی دارند، هرچیز که دهقان تولید می‌کند تجار آن را به بازار عرضه می‌کند، وطن ما خاک، آب و هوای مناسب برای زراعت و مالداری دارد و فرصت‌های کلان سرمایه‌گذاری نیز در آن مساعد است. وقتی محصول زراعت و مالداری جمع می‌شود به تجار سپرده میشود و آن‌ها فروش می‌کنند، اگر همآهنگی و مشارکت در کارها داشته‌باشیم می‌توانیم مصدر خدمت بیشتر به مردم شده و وطن را نیز بسازیم، آماده همکاری بیشتر برای صنعتکاران و تجار می‌باشیم و همچو مجالس در آینده نیز تدویر شود".
پس از آن نورالدین عزیزی وزیر وزارت تجارت و صنعت در مورد تکالیف و دشواری‌های که مردم در چند دهه اخیر سپری نموند صحبت نموده گفت:" مردم افغانستان در چهاردهه اخیر تکلیف‌ها و مشقت‌های زیادی را متحمل شده اند، همین‌گونه صنعت، تجارت و زراعت نیز آسیب دیده‌است، کشورهای خارجی جنگ را به این ملت تحمیل کرده ‌بود، حالا فرصت مساعد شده تا کار کنیم و در همآهنگی پیش روییم، بعد از پیروزی امارت اسلامی مردم افغانستان متحد زیر یک سقف زنده‌گی می‌کنند و هیچ مشکلی وجود ندارد".
وزیر تجارت و صنعت بر انسجام و ارتباطات بیشتر تاکید کرد و از وزارت زراعت خواست که زمین در اختیار تجار، سرمایه‌گذاران و صنعتکاران قرار داده شود.
در همین حال سرپرست وزارت زراعت از تعهد وزارت زراعت به منظور ایجاد سهولت برای تجار سخن زده و به تجار و صنعتکاران اطمینان دارد که در هرجای که زمین جهت سرمایه گذاری خواسته باشند،  وزارت زراعت آماده‌ است که طبق قانون در اختیار آنها قرار دهد.
پس از آن مولوی حمدالله زاهد معین مالی و اداری وزارت مالیه هدف از برگزاری این نشست را ایجاد هماهنگی دانسته و افزود:" به منظور تبادل نظریات و افکار گردهم آمدیم تا کارها موثر و یک دست انجام شود، انشاءالله در امتحان خدمت به مردم کامیاب می‌شویم، مردم ظلم و ستم‌های زیاد دیده‌اند، وقت خدمت و کار می‌باشد و نیاز است که همدست کار کنیم تا مردم از مشکلات خلاص شوند".
در این نشست  پیرامون واردات، صادرات، تجارت محصولات تازه و خشک داخلی نیز صحبت گردید که کار روی تجارت جلغوزه، پسته، میوه، رومی، رب، پیاز، بادرنگ، لبنیات، مرغداری و کودکیمیاوی از موارد مهم دیگر صحبت حاضرین بود در نشست بود.
روساء و مشاورین حاضر نیز نظریات خویش را جهت بهبود و هماهنگی در کارها ارائه نمودند و مجلس با گزینش کمیته تخنیکی پایان یافت.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۵ - ۹:۴۵
Background image

پرداخت کمک‌های نقدی برای مستفیدین برنامه‌های زراعتی در ولسوالی عنابه ولایت پنجشیر

۲۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در ولسوالی عنابه ولایت پنجشیر، کمک‌های نقدی برای شماری از بانوان مستفید از برنامه‌های زراعتی و مالداری توسط موسسه نسل‌های آینده افغانستان، با همکاری ریاست زراعت پنجشیر. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۵ - ۹:۶
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم بذری و کودهای کیمیاوی برای دهاقین پیشقدم در ولسوالی فرزه کابل

۲۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در ولسوالی فرزه ولایت کابل، تخم اصلاح‌شده گندم بذری و کودهای کیمیاوی به ۷۴ تن از دهاقین پیشقدم توزیع شد. این روند با هدف حمایت از کمپاین کشت گندم خزانی و تقویت زراعت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۱۵:۱۳
Background image

توزیع گندم بذری اصلاح‌شده برای ۳۳ دهقان مستحق در ولسوالی چال تخار انجام شد

۲۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار از توزیع گندم بذری اصلاح‌شده و کود کیمیاوی برای ۳۳ دهقان مستحق و واجد شرایط در ولسوالی چال این ولایت خبر می‌دهد.
بر اساس معلومات. . .

بازگشت به خبرها