نشست رئیس زراعت با رئیس اقتصاد بدخشان؛ تأکید بر برگزاری جلسه هماهنگی با تمویل‌کنندگان

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۱۰:۳
نشست رئیس زراعت با رئیس اقتصاد بدخشان؛ تأکید بر برگزاری جلسه هماهنگی با تمویل‌کنندگان

۲۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست کاری میان مولوی امان‌الله حسن، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری و عبدالمتین آخندزاده، رئیس اقتصاد ولایت بدخشان در دفتر کاری ریاست زراعت برگزار شد.
این نشست در حالی برگزار گردید که عبدالاحد یفتلیان، آمر نظارت مؤسسات غیر امارتی ریاست اقتصاد و کیکاوس تکساری، مدیر عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌ها ریاست زراعت نیز حضور داشتند.
در این دیدار، رئیس اقتصاد هدف از برگزاری این نشست را هماهنگی و تبادل نظر در مورد برگزاری جلسه‌ای عنوان کرد که قرار است در هفته آینده با حضور رؤسا، تمویل‌کنندگان و نمایندگان سازمان‌های بین‌المللی، از جمله یوناما و سازمان خواربار و زراعت ملل متحد، همچنان شماری از ادارات سکتوری و مؤسسات بین‌المللی فعال در بدخشان برگزار شود.
وی افزود که هدف از این نشست بزرگ، بررسی نیازمندی‌های اساسی، تعیین اولویت‌ها و شناسایی چالش‌های موجود در روند تطبیق پروژه‌ها می‌باشد.
در همین حال، رئیس زراعت با استقبال از این اقدام، آن را گامی مهم در راستای بهبود فعالیت‌ها دانسته و تأکید کرد که با توجه به چالش‌های موجود در بخش تطبیق پروژه‌ها، برگزاری چنین نشستی می‌تواند نقش مؤثری در تقویت همکاری‌های مشترک و رفع مشکلات موجود ایفا کند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۱۵:۴۰
Background image

پیش‌بینی بیش از ۱۱ هزار تُن حاصلات شفتالو در ننگرهار در سال جاری

۱۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۶ ذی‌القعده ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، پیش‌بینی می‌شود که حاصلات شفتالو در سال جاری در این ولایت به بیش از ۱۱ هزار متریک. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۱۴:۲۲
Background image

توزیع ۹ قلم مواد غذایی تازه برای خانواده‌های نیازمند در جوزجان

۱۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان با همکاری موسسه دبلیو اچ اچ، ۹ قلم مواد غذایی تازه را برای ۳۰۰ خانواده نیازمند در ولسوالی‌های درزاب و قوش‌تپه توزیع کرد.
مسئو. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۱۴:۵
Background image

توزیع تخم و وسایل زراعتی برای ایجاد باغچه‌های خانگی در زرنج

۱۳ ثور ۱۴۰۵  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری  با همکاری مؤسسه سازمان کمک‌های بشری (OHA)، برای ۷۵ تن از خانم‌های زراعت‌پیشه به‌منظور ایجاد باغچه‌های خانگی، تخم‌های سبزیجات و وسایل. . .

بازگشت به خبرها