نشست بورد ملی تخم‌های بذری در وزارت زراعت دایر شد

qiam_amin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۱۱:۳۵
نشست بورد ملی تخم‌های بذری در وزارت زراعت دایر شد

۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

نشست بورد ملی تخم‌های بذری با حضور مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، استادان پوهنحی زراعت پوهنتون کابل، اعضای بورد و نماینده سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO) در تالار جلسات معینیت زراعت و مالداری وزارت زراعت برگزار گردید.

در این نشست، مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری  طی سخنانی اظهار داشت: «بنیاد و اساس زراعت و مالداری یک کشور، تحقیقات است. تلاش داریم تخم‌های باکیفیت تولید شود تا به نفع مردم، وطن و دهقانان باشد. از سوی دیگر، هماهنگی نزدیک میان متخصصان، دهقانان و بازار موجود ضروری است و بازار تخم بذری باید کنترل گردد. همچنین دهقانان باید آگاه شوند تا از تخم‌های اصلاح‌شده استفاده کنند و حاصل بهتر و بیشتری به دست آورند».

در ادامه، متخصصان ریاست تحقیقات تطبیقی و توافقی وزارت زراعت، نتایج تحقیقات و فعالیت‌های خود در زون‌های مختلف را به حاضران ارائه کردند. همچنین روسا، مشاوران، متخصصان وزارت زراعت و استادان پوهنتون کابل نظرات و پیشنهادهای خود را برای ارتقای فعالیت‌های آینده مطرح نمودند تا برنامه‌ریزی‌های بعدی با درنظر گرفتن آن‌ها صورت گیرد.

این نشست در راستای ارتقای کیفیت تخم‌های بذری، توسعه تحقیقات زراعتی و تقویت همکاری میان بخش‌های تحقیقاتی، اجرایی و دانشگاهی کشور برگزار شد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۹ - ۱۳:۱۹
Background image

توزیع پول نقد برای ۱۲۷۱ تن افراد مستحق در ولسوالی خم‌آب ولایت جوزجان

۱۹ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان در همکاری یک موسسه همکار به هدف بلند بردن سطح اقتصادی خانواده‌ها و ایجاد فرصت‌های کاری، برای ۱ هزار ۲۷۱ تن از افراد مستحق در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۹ - ۱۳:۱۶
Background image

در دو ولسوالی ولایت کندهار از قاچاق نزدیک به ۴۰۰ رأس مواشی بزرگ و کوچک جلوگیری شد

۱۹ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار تحت رهبری این ریاست و با همکاری مسئولان زراعت و مالداری ولسوالی‌های ریگستان و سپین‌بولدک و همچنان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۹ - ۱۳:۱۴
Background image

توزیع نهال‌های غیرمثمر و تخم سبزیجات برای دهقانان در ولایت دایکندی

۱۹ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی در هماهنگی با کمیته ناروی برای افغانستان، برنامه توزیع نهال‌های غیرمثمر و تخم سبزیجات را برای دهقانان در ولسوالی‌های نیلی،. . .

بازگشت به خبرها