نخلستان ۱۰۰ جریبی خرما در فراه

user-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۶/۲۶ - ۱۹:۳۲
نخلستان ۱۰۰ جریبی خرما در فراه

 

۲۶ سنبله ۱۳۹۹
نخل‌های خرمای ولایت فراه، امسال حدود دو هزار کیلوگرام حاصل می‌دهد.
این باغ از سوی ریاست زراعت فراه و به همکاری مؤسسه‌ی «الغرافه»، حدود شش سال پیش ساخته شده است.
این باغ، شبیه به یک فارم تحقیقاتی است و به منظور تحقیقات و توافق این میوه‌ی گران‌بها در این ولایت ساخته شده است. مساحت این باغ حدود ۱۰۰ جریب زمین است.
قرار است امسال صدها بته‌ی دیگر از  نخل‌های خرما در این باغ غرس شود. از سوی دیگر امسال سکتور خصوصی نیز ۲۷ جریب زمین را باغ خرما می‌سازد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۲:۳۴
Background image

رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه بازدید کرد

۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در جریان بازدید از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه در ناحیه ششم شهر فیض‌آباد، بر رسیدگی به چالش‌های موجود و شامل شدن این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۴
Background image

۷۳۶ اجاق آفتابی میان اعضای انجمن‌های جنگلداری در ولسوالی‌های زرمت و روحانی بابا ولایت پکتیا توزیع شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا از طریق دفتر روابط خود، به منظور حفاظت از جنگل‌ها و جلوگیری از قطع درختان، ۷۳۶ پایه اجاق آفتابی را. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۲
Background image

از قاچاق داروهای زراعتی و گاومیش‌ها در کندهار جلوگیری شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار از جلوگیری از قاچاق ۱۱ کارتن داروهای زراعتی پاکستانی و ۳۰ رأس گاومیش در عملیات جداگانه خبر داد.
بر اساس معلومات این ریاست،. . .

بازگشت به خبرها