موسسه رفاه اسلامی پلان کاری ۳۵ پروژه را با وزارت زراعت شریک کرد 

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۵/۲۳ - ۱۶:۱۰
موسسه رفاه اسلامی پلان کاری ۳۵ پروژه را با وزارت زراعت شریک کرد 

۲۳ اسد ۱۴۰۲ هـ.ش
مسوولان موسسه رفاه اسلامی(ISLAMIC RELIEF)  معلومات راه‌اندازی ۳۵ پروژه آبیاری خویش را به مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری  و مالداری شریک ساختند.
 این پروژه‌ها شامل اعمار کانال‌های آبیاری، سربندها و چک‌دم‌ها می‌شود که در ولایت‌های غور، فراه، دایکندی، بامیان، هرات و بادغیس در جریان یک سال آینده تطبیق میشود. 
هزینه این پروژه‌ها به ۳,۵ میلیون دالر میرسد. مولوی صدراعظم عثمانی و مشاوران این معینیت نظریات و پیشنهادات خویش را جهت تطبیق بهتر این پروژه شریک ساختند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها