ملاقات معین مالی و اداری وزارت زراعت با مسوولان محلی ولایت هلمند

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۸/۲۶ - ۹:۴۰
د کرنې وزارت مالي او اداري مرستيال د هلمند ولايت سيمه ييزو چارواکو سره وکتل


مولوی فضل الباری فضلی معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در سفرش به ولایت هلمند با ولسوالان، قوماندان‌های امنیه، نماینده شورای والی و نماینده ولایت در ریاست زراعت ولایت هلمند دیدار کرد.
در این دیدار معین مالی و اداری وزارت زراعت در مورد فیصله کابینه و حکم امیرالمومنین به حاضرین صحبت کرده و گفت باید که از غصب زمین‌های امارتی جلوگیری شود و زمین‌های غصب شده پس گردانده شود.
همچنان در این نشست در مورد جمع‌آوری عشر و زکات و  در مورد حفاظت از زمین‌های زراعتی تاکید نمود.
مسوولان حاضر در مجلس حفاظت از زمین‌های امارتی را از وظایف خود دانسته و تعهد سپردند که در این عرصه تمام توان خویش را به خرچ خواهند داد.
 امیر المومنین هدایت داده است تا تمام زمین های افغانستان بررسی شود، در این بررسی باید زمین های دولتی، زراعتی و شخصی معلوم و تفکیک شود، همین گونه علفچر ها و کوها معلوم شود. در این بررسی  زمین های غصب شده دولتی هم تصفیه و تثبیت شود، هیچ کس حق غصب زمین دولتی را ندارد، بررسی این زمین‌ها به عهده وزارت زراعت سپرده شده، همین گونه امیر المومنین امر نموده تا ببیند چه اندازه زمین غصب شده، کمیسیون و هیئت تعین شد که بررسی شود تثبیت و تصفیه شود بخاطر معلومات دولت. این جلسه را به همین خاطر دایر کردیم تا شما همکاری کنید و این امر تطبیق شود‌.  
در این جلسه مسوولان زراعتی ولسوالی‌ها و مسوولان نظامی و ملکی به شمول فرماندهان امنیه و ولسوالان حضور داشتند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۹
Background image

سردخانه عصری ۱۰۰ متریک تنی در جوزجان به یک شرکت خصوصی به اجاره سپرده شد

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان یک باب سردخانه عصری و معیاری به ظرفیت ۱۰۰ متریک تن را که با هزینه بیش از ۳۴ میلیون افغانی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۹:۲۵
Background image

نشست پیرامون انکشاف صنعت مرغداری در افغانستان برگزار شد

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
نشستی به رهبری مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور نماینده‌گان معاونیت اقتصادی ریاست‌الوزراء، وزارت‌های مالیه و صنعت و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۷
Background image

افتتاح و بهره‌برداری یک چکدم با ظرفیت ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در ولایت فراه

۲۷ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
یک چکدم به طول مجموعی ۴۱۲ متر و ظرفیت تقریبی ذخیره ۱۰۰ هزار متر مکعب آب در قریه انجیران ولسوالی پشت‌کوه ولایت فراه افتتاح و به بهره‌برداری سپرده شد.
مراسم افتتاح این. . .

BACK TO NEWS