ملاقات سرپرست وزارت زراعت با مسوول نهاد بازاریابی «Roots of peace»

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۷/۹ - ۱۵:۲۰
ملاقات سرپرست وزارت زراعت با مسوول نهاد بازاریابی

ملاقات سرپرست وزارت زراعت با مسوول نهاد بازاریابی «Roots of peace»؛
صبحت روی ضرورت بازاریابی برای تولیدات
۹ میزان ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی، نامزدوزیر و سرپرست وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با حامد انصاری مسوول نهاد بازاریابی «Roots of peace» در افغانستان ملاقات کرد.
مسوول نهاد بازاریابی «Roots of peace» درباره‌ی فعالیت‌ها و برنامه‌های آینده‌اش در زمینه بازاریابی برای پروژه‌ی رشد زراعت و انکشاف روستایی وزارت زراعت یا «CBARD» به سرپرست وزارت زراعت معلومات داد.
سپس داکتر انوارالحق احدی، بر ضرورت بازاریابی برای تولیدات، کمک‌های تخنیکی و حضور سکتور خصوصی تأکید کرد.
باید گفت که نهاد بازاریابی «Roots of Peace» مسوولیت بازاریابی برای پروژه‌ی رشد زراعت و انکشاف روستایی وزارت زراعت را به دوش دارد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۱۴:۱۱
Background image

توزیع وسایل پروسس سبزیجات و میوه‌جات برای خانم‌های زراعت‌پیشه در ناحیه هفتم کابل

۷ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش 
ریاست زراعت کابل با همکاری موسسه روپانی، تعداد ۱۸ قلم وسایل پروسس سبزیجات و میوه‌جات را برای ۲۵ نفر از خانم‌های زراعت‌پیشه بی‌بضاعت در ناحیه هفتم شهر کابل توزیع کرد.
ای. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۱۱:۴۸
Background image

توزیع بزغاله‌های وطنی در شهرک بندر حیرتان

۷جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در چارچوب برنامه توانمندسازی خانواده‌های فقیر، روند توزیع بزغاله‌های وطنی را در قریه سرچاه شهرک بندر حیرتان تطبیق نمود.
این برنامه. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۱۱:۲۱
Background image

از کندهار تا قطر؛ گشایش دروازه نوین صادرات محصولات زراعتی

۷ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
در نتیجه تلاش‌های ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با هماهنگی اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری و حمایت مالی یک شرکت خصوصی، روند جدید صادرات. . .

بازگشت به خبرها