معین زراعت و مالداری با مسوولان موسسه بین المللی تغذیه و تحصیل دیدار کرد

user-admin
شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۳۰ - ۱۳:۴۵
د کرنې او مالدارۍ مرستیال د تغذیې او زده کړې نړیوالۍ مؤسسې له چارواکو سره وکتل

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با شماری از مسوولان موسسه بین المللی تغذیه و تحصیل دیدار و گفتگو نمود.

مولوی صدراعظم عثمانی در این دیدار بر ترویج بیشتر سویابین تاکید کرده گفت:« سویابین یکی از نباتات بدیل کشت کوکنار در کشور است که باید بیشتر ترویج شود و دهقانان بیشتری مشغول کشت و پرورش آن گردند تا عاید خوبی بدست بیاورند».
موسسه بین المللی تغذیه و تحصیل در بخش ترویج و کشت سویابین کار می‌کند که امسال برای شماری از دهاقین تخم سویابین را در ولایت های ننگرهار، هرات، لغمان، کنر، بلخ و لوگر توزیع نموده است.
هدف اصلی از تطبیق این برنامه رفع سوءتغذیه در افغانستان به ویژه در میان اطفال خردسال، مادران و افراد مسن است تا بتوانند یک جایگزین غذایی خوب و ارزان پیدا کنند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۴۹
Background image

بر تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت تأکید شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری این وزارت، برگزار شد.
در این نشست،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۵۷
Background image

در مرکز شهرنه پکتیکا، ماشین‌های خشک‌کن میوه و سبزیجات برای ده‌ها دهقان توزیع شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ محرم الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۳۲
Background image

پروژه بدیل کشت کوکنار به ارزش ۱.۳ میلیون دالر در کندهار تکمیل شد؛ هزاران دهقان و مالدار تحت پوشش قرار گرفتند

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه دوساله توسعه بدیل کشت کوکنار و حمایت از دهقانان و مالداران به ارزش ۱.۳ میلیون دالر امریکایی در چهار ولسوالی ولایت کندهار با موفقیت. . .

بازگشت به خبرها