معین زراعت و مالداری با مسوولان شرکت آریا تسنیم دیدار کرد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱ - ۱۴:۵۱
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با مسوولان شرکت "آریا تسنیم" دیدار و روی طرح تجاری کمپلکس کوچک زراعتی، باغداری و مالداری بحث و گفتگو کرد.

۱  دلو ۱۴۰۲ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با مسوولان شرکت "آریا تسنیم" دیدار و روی طرح تجاری کمپلکس کوچک زراعتی، باغداری و مالداری بحث و گفتگو کرد.
این شرکت در نظر دارد کمپلکس زراعتی را در ابتدا در زون مرکزی (کابل) و بعد در چهار زون کشور ایجاد نماید، پروسیس، بسته‌بندی محصولات زراعتی، ایجاد باغ‌های متراکم، زراعت (کشت گندم)، مالداری و منابع طبیعی از اهداف عمده این شرکت در دراز مدت است.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در نظر دارد به‌منظور انکشاف زراعت و مالداری و ایجاد کمپلکس‌های زراعتی  زمینه را برای سکتور خصوصی مهیا کند، هم‌چنان ایجاد یک کمپلکس زراعتی بزرگ در اطراف کانال قوش تیپه از اهداف امارت اسلامی نیز است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۶:۱۵
Background image

بازدید هیئت سازمان خوراک و زراعت ملل متحد از فارم‌های تحقیقاتی کندهار

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی از سازمان خوراک و زراعت ملل متحد از فارم‌های تحقیقاتی کوهکران و سبزیجات مربوط ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با همراهی مسئولان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۶:۷
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده لوبیا و کودهای کیمیاوی برای ۶۵۰ تن از دهقانان در کندز

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور حمایت از دهقانان، افزایش حاصلات زراعتی و بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های دهقانی، برنامه توزیع تخم‌های اصلاح‌شده لوبیا و کودهای کیمیاوی در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۸ - ۱۵:۵۵
Background image

توزیع ۳۵۰ پایه ماشین درو برای دهاقین پنجشیر؛ گامی در جهت زراعت میکانیزه

۸ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع ۳۵۰ پایه ماشین درو برای دهاقین مستحق در ولسوالی پریان ولایت پنجشیر، از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت و با همکاری کمیته بین‌المللی صلیب سرخ آغاز. . .

بازگشت به خبرها