معین زراعت و مالداری با رییس پروژه "میشن ایست" دیدار کرد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۶/۲۸ - ۱۶:۶
معین زراعت و مالداری با رییس پروژه "میشن ایست" دیدار کرد

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت با مارتن مالو (Marten Mallow) رییس عمومی پروژه میشن ایست (Mission East)  دیدار و گفتگو کرد.
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت در این دیدار با رییس این پروژه گفت: ما در هرقسمت با شما همکاری می‌کنیم اما شفافیت در کار و تطبیق پروژه می‌خواهیم.»
عثمانی علاوه کرد: اکثریت پروژه بودیجه زیادی را در مصارف اداری خود اختصاص می‌دهد اما ما می‌خواهیم که این پولی را که دونرها کمک می‌کند به دهاقین و مالداران برسد.
پروژه میشن ایست (Mission East)  یکی از پروژه‌های است که یک میلیون دالر بودیجه داشته و در ولایات تخار و بدخشان تطبیق می‌شود این پروژه در بخش‌های مختلف زراعت، آبیاری، ایمرجنسی و صحت فعالیت دارد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۱۳:۵
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضره زراعتی در سمنگان؛ پاکسازی بیش از ۳۱۰۰ هکتار زمین

۲۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضره زراعتی در شماری از قریه‌های مرکز ایبک و ولسوالی حضرت سلطان خبر می‌دهد.
گلاب‌الدین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۱۳:۴
Background image

توزیع بسته‌های باغچه خانگی برای ۲۵۰ خانواده در سمنگان

۲۷ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان با همکاری مالی مؤسسه WHH  در چارچوب پروژه «تقویت انعطاف‌پذیری جوامع آسیب‌پذیر»، بسته‌های باغچه خانگی را برای ۲۵۰ خانواده در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۱۲:۵۷
Background image

میدان وردګ کې د لبنیاتو او مېوو پروسس کوونکو ته وسایل ووېشل شول

۲۷ وری ۱۴۰۵ه‍.ش
۲۹ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ه‍.ق
د میدان وردګو ولایت د دایمیرداد ولسوالی کې د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست تر چتر لاندې، د «کلیوالي ودې او پراختیا پروګرام» په چوکاټ. . .

بازگشت به خبرها