معین زراعت و مالداری با رییس پروژه "میشن ایست" دیدار کرد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۶/۲۸ - ۱۶:۶
معین زراعت و مالداری با رییس پروژه "میشن ایست" دیدار کرد

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت با مارتن مالو (Marten Mallow) رییس عمومی پروژه میشن ایست (Mission East)  دیدار و گفتگو کرد.
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت در این دیدار با رییس این پروژه گفت: ما در هرقسمت با شما همکاری می‌کنیم اما شفافیت در کار و تطبیق پروژه می‌خواهیم.»
عثمانی علاوه کرد: اکثریت پروژه بودیجه زیادی را در مصارف اداری خود اختصاص می‌دهد اما ما می‌خواهیم که این پولی را که دونرها کمک می‌کند به دهاقین و مالداران برسد.
پروژه میشن ایست (Mission East)  یکی از پروژه‌های است که یک میلیون دالر بودیجه داشته و در ولایات تخار و بدخشان تطبیق می‌شود این پروژه در بخش‌های مختلف زراعت، آبیاری، ایمرجنسی و صحت فعالیت دارد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۵۸
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بامیان

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهار سال ۱۴۰۵ تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با همکاری مؤسسات همکار در ولایت بامیان رسماً آغاز شد.
این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۱
Background image

غرس بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار در ریاست زراعت غور

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور اعلام کرده است که در ادامه کمپاین نهال‌شانی و به مناسبت فرارسیدن سال جدید، بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار از سوی پرسونل این اداره غرس گردیده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۳۸
Background image

ختم دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم در ریاست زراعت دایکندی

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم که از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و بخش دعوت و ارشاد آن ریاست به‌منظور ارتقای آگاهی دینی، تقویت درک مفاهیم و احکام اسلامی و ایجاد. . .

بازگشت به خبرها