معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت به قندهار سفر کرد

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۸/۶ - ۱۵:۹
معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت به قندهار سفر کرد


۶ عقرب ۱۴۰۰ هـ.ش
۲۱ربیع الاول ۱۴۴۳ هـ.ق 
شمس‌الدین شریعتی، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و هیات همراه جهت بهره‌برداری از پروژه‌های تکمیل شده پروژه مدیریت محصولات زراعتی به ولایت قندهار سفر کردند.
شمس‌الدین  شریعتی، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، در جریان بهره‌برداری از سردخانه‌ها، برنامه‌های وزارت زراعت را تشریح کرده گفت که این وزارت تلاش می‌کند تا استفاده درست از سرد‌خانه‌ها برای دهقانان آموزش داده شود و دهقانان بتوانند از این سردخانه‌ها استفاده درست کنند. 
 معین آبیاری و منابع طبیعی افزود که وزارت زراعت تلاش می‌کند تا پروژه‌هایی چون آمو، موسی‌قلعه و سایر پروژه‌های آبیاری به‌گونه درست تطبیق شود.
در جریان این سفر، آقای شریعتی از  یک کمپلکس زراعتی و شرکت ملکو در قندهار دیدار کرد. این کمپلکس، انار را مطابق به استندرد‌های جهانی پروسس می‌کند و شرکت ملکو در بخش جمع‌آوری شیر و پروسس محصولات زراعتی فعالیت دارد. 
در همین حال  معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت با شماری از دهقانان نیز دیدار کرد.
در این دیدار، دهقانان مشکلات و پیشنهادهای خویش را با معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت مطرح کردند و خواهان حل آن شدند.
گفتنی است که طی این سفر 912 کشمش‌خانه، 52 سردخانه نگهداری انار و چهار ذخیره‌گاه کچالو به بهره‌برداری سپرده شد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۱۳:۵۲
Background image

جلسه تسلیمی فاز اول پروژه کانال قوش تپه به اداره امور برگزار شد

جلسه مشترک میان مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، ریاست عمومی اداره امور و شرکت انکشاف ملی به منظور بررسی روند تسلیمی فاز اول پروژه کانال قوش تپه به اداره امور، در وزارت زراعت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۱۳:۵۰
Background image

برای ده تَن دهقان در ولسوالی چهاربولک ولایت بلخ ماش و کودکیمیاوی توزیع شد

۱۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ ذُوالحجّة ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت ولایت بلخ، در همکاری موسسه «W.H.H»، برای ده تَن از دهاقین در ولسوالی چهاربولک ولایت بلخ ماش و کودکیمیاوی توزیع نموده است.
برای هر. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۱۳:۴۶
Background image

راه‌اندازی کمپاین مبارزه با آفات نباتی در ولایت بامیان

۱۸ جوزا ۱۴۰۵
۲۲ ذُوالحجّة ۱۴۴۷ هـ.ق
کارمندان حفاظه نباتات و قرنطین ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان کمپاین مجادله کیمیاوی علیه آفات نباتی را در ساحات مرکز بامیان راه‌اندازی. . .

بازگشت به خبرها